Dinamo se mută din București pentru meciul cu Oțelul Galați

Dinamo a debutat cu victorie în primul ei meci din Liga 2, 1-0 cu Progresului Spartac.

”Câinii” o vor întâlni în runda cu numărul doi pe Oțelul Galați, primul meci cu ei în postura de gazde. Din păcate, partida programată în data de 16 august, nu se poate disputa pe Arcul de Triumf, deoarece acolo se schimbă gazonul, astfel că Dinamo caută alternativă.

Mulți s-ar fi așteptat să jucăm pe stadionul Dinamo, dar vechea arenă nu mai are toate autorizațiile, gazonul nu este ok și astfel cel mai probabil vom evolua la Clinceni.

”Stadionul Dinamo are multe alte probleme, în afară de cele de omologare. Gazonul e o problemă majoră, iar vestiarele sunt în paragină”, a transmis Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, potrivit gsp.ro.

Oficialii lui Dinamo vor lua legătura cu Ministerul Tineretului și Sportului, pentru a vedea exact când pot să joace pe arena atât de îndrăgită de iubitorii rugby-ului.

Mai mult, meciul era programat inițial la ora 19:00, dar ținând cont de schimbarea de stadion, care nu dispune de nocturnă, vom avea o modificare și în acest sezon, ora 17:00 sau 18:00! Rămâneți alături de doardinamo.com, pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.

Ministrul Novak o așteaptă pe Dinamo pe Arcul de Triumf

Eduard Novak, ministrul Sportului, a anunțat că stadionul ”Arcul de Triumf” poate primi echipele de fotbal.

Arena deschisă în 2021 nu a găzduit încă niciun meci de Liga 1. Pe ”Arcul de Triumf” s-au jucat în special meciuri de rugby, partide ale echipei naționale de fotbal feminin, dar și un meci al României U21, în martie, scor 2-1 cu Finlanda.

Eduard Novak a vorbit și despre Dinamo, pe care o așteaptă de asemenea pe ”Arcul de Triumf”.

”Eu cred că da (n.r. – Dinamo poate juca acolo în noul sezon), adică de ce nu. Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți.

Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos. Intenția noastră este ca stadionul să fie administrat și deschis sportului”, a declarat Eduard Novak în data de 12 iulie.

21.HOTĂRÂRE DE GUVERN privind înfiinţarea Complexului Sportiv Naţional ”Arcul de Triumf” Bucureşti, precum şi declararea lui ca bun de interes public national Hotărârea a fost aprobată.

CITESTE SI:

Decizie importantă luată cu privire la CCJ

Dinamo, discuții cu un nou sponsor

A jucat la FCSB, iar acum ar veni gratis la Dinamo: ”Vor vedea dacă merit”

3 gânduri despre &8222;Dinamo se mută din București pentru meciul cu Oțelul Galați&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s