Video I Vlad Iacob, lămuriri despre negocierile cu Murad

Vlad Iacob (35 de ani), administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre posibila venirea omului de afaceri, Mohammad Murad (55 de ani) la Dinamo.

Acesta susține că se poartă în fiecare zi discuții în acest sens, iar alte persoane potente financiar sunt dispuse în acest moment să vină la gruparea din Ștefan cel Mare.

”Așa cum am spus sau am încercat să spun, stăm la dispoziția domnului Murad, îi punem toate informațiile, lucrez la asta, lucrează și avocații, dar și cei de la RTZ. Nu este simplu, nu se încheie peste noaptea, mi-aș dori să fie așa,dar îi asigur pe suporteri că se lucrează intens și vom furniza informațiile solicitate în cel mai transparent mod posibil.

Domnul Murad este interesat, vrea să susțină sportul, vrea să susțină practic un simbol al României, Dinamo asta este, a și declarat treaba asta. Eu sper să avem claritate în această săptămână, nu știu dacă o să dureze o săptămână, două sau trei, nu depinde de mine, depinde de avocați, de specialiștii domnului Murad, ei trebuie să analizeze foarte bine. Îi asigur de tot suportul meu.

Eu sunt administrator special al clubului, nu am contract, nu câștig bani în momentul de față, mi-aș dori la un moment dat să fiu remunerat, am răbdare, nu am venit să îngreunez situația clubului, contribui cu toată disponibilitatea mea, cu toată expertiza dobândită, poate nu în ultimul rând, cu sufletul, îmi doresc ca toți suporterii, să duc clubul acolo unde îi este locul.

Este o analiză făcută pe repede înainte, insolvența ajută destul de mult, domnul Murad nu a trecut printr-o insolvență până acum, e îmbucurător și trebuie să analizeze lucrurile, insolvență protejează companiile, implicit și pe Dinamo, o protjeaza de păcate ale trecutului. Acelea nu vor putea fi reactivate, nicio persoană care nu este înscrisă la masă credală, nu se mai poate îndrepta împotriva clubului pe viitor”, a spus Vlad Iacob în direct la Radio Dinamo1948.

Despre incidentul cu jurnalistul Alin Buzărin, în direct la Playsport: ”De fiecare dată când voi auzi că se vorbește neprofesionist de Dinamo, nu voi tolera asta. Eu sunt în această poziție, eu voi respecta mereu clubul, voi respectă jurnaliștii care își fac treaba în mod profesionist, care dau dovadă de bun simț, a fost o lipsă de bun simt din punctu meu de vedere. Am ascultat întrebarea, chiar dacă aborda în cadrul întrebări, 3-4 subiecte, nu l-am întrerupt pe domnul Buzărin, am încercat să îi răspund punctual, chiar daca el speculează.

Dacă mai sunt abordări de genul, vă dați seama nu am timp de pierdut pentru speculații, pentru cancanuri, nu am timp de pierdut pentru a spune ce am găsit în clubul asta. Nu vreau să discut despre deciziile luate în trecut, vreau să discut despre viitor”, a mai spus Vlad Iacob.

Muhammad Murad, despre venirea la Dinamo: ”Nu e problemă”

La începutul acestei luni, la sediul unei case de avocatură din centrul Capitalei, mai mulți oameni de afaceri, unii dintre ei cu afinități roș-albe, s-au întâlnit cu câțiva dintre factorii de decizie de la Dinamo, printre care administratorul special Vlad Iacob și liderul PCH, Elias Bucurică, dar și Mohammad Murad.

Potrivit, prietenilor noștri de la playsport.ro, își afirmă, din nou dorința de a veni la Dinamo. Totodată, acesta a oferit și ultimele informații, referitoare la preluarea clubului din Ștefan cel Mare.

”Sunt anumite informații de care am nevoie pentru a le prezenta în comitetul nostru director. Cei de la Dinamo m-au sunat și mi-au zis că luni sau marți. Nu e problemă, la noi durează două zile, însă să avem tot ce e nevoie. Sunt date legate de trecutul juridic, dacă prezentul și viitorul sunt clare, le știm, în trecut sunt anumite lucruri care mă preocupă pentru a fi clarificate.

Mi-au spus că sunt mulți doritori, eu nu am o problemă cu asta, nu sunt un obstacol în acest sens, vin să completez structura cu un nou acționar, dacă mai e nevoie de cineva, nu vreau să fac monopol, 51%, nu am pus această condiție… să devin majoritar.

Însă ne putem permite și această variantă, nu e o problemă. Suntem pregătiți, suntem în temă, putem să dăm drumul la treabă oricând. Am spus, la noi, în comitet, durează două zile, nu mai mult. Sper să fie ok, să primesc ce am solitat la întâlnire, am nevoie de un act de acolo.

E o datorie mare din spate, ceva ce trebuie clarificat, plus datoria curentă, care cred că o descurcăm. E nevoie să ne apucăm de treabă și, spun eu, trebuie să o facem cât mai repede” , a declarat Murad.

Murad a afirmat că ține legătură zilnic cu cei din club, dar a evitat să dea nume.

”Nu, vă rog, nu mă rugați să vă dau nume, nu ar fi ok, pot ieși discuții, de ce am vorbit cu ăla și nu cu celălalt, nu vreau așa ceva, important este să o rezolvăm rapid, să clarificăm. Eu spun că doar cineva care e rău intenționat se poate opune cooptării, altfel nu îmi pot explica să nu începem treaba.”

Noi vrem, e o investiție pe care ne-o putem asuma fără probleme, am nevoie de ce am solicitat, trecem prin comitetul director și, în două zile, avem răspunsul. Simplu! Dacă cineva nu vrea de la Dinamo, înseamnă că nu este bine-intenționat! Eu îmi doresc să intru în sport”, a mai adăugat Murad.

În acest moment, după spusele Administratorului Judiciar, Răzvan Zăvăleanu, datoriile lui Dinamo ar fi de aproximativ 7 milioane de euro, dintre care peste 3 milioane de euro către DDB.

Totuși, suporterii au anunțat deja că la suma respectivă se va renunța și se vor urma procedurile legale ale insolvenței pentru a se face asta.

Cum sunt împărțite acțiunile clubului Dinamo

Firma Lotus (Dorin Șerdean) – 72,8758%
DDB – 20,0610%
CS FC Dinamo (Nicolae Badea) – 7,031%,
Cornel Dinu – 0,013%

CITESTE SI:

Handbal I ”Dulăii” dau startul noului sezon. Bilete pentru Supercupa României

Oficial I Dinamo a anunțat numele stadionului pe care se va disputa meciul cu Oțelul Galați

Muhammad Murad, noi informații despre venirea la Dinamo: ”Nu e problemă”

3 gânduri despre &8222;Video I Vlad Iacob, lămuriri despre negocierile cu Murad&8221;

Lasă un răspuns