Reacția lui Dănciulescu după ce a fost surprins cântând imnul Rapidului

Pe pagina de facebook a prietenilor noștri de la DDB Italia a fost publicat, în cursul zilei de luni (8 august), un clip video în care mai mulți foști jucători ai lui Dinamo, printre care Ionel Dănciulescu, Dănuț Lupu, Florin Bratu, Mugur Bolohan sau Daniel Iftodi, au fost filmați la o petrecere cântând imnul rivalei Rapid.

Ionel Dănciulescu (45 de ani) a oferit prima reacție după ce a fost publicat clipul video. El a afirmat că imaginile au fost surprinse la o petrecere care a avut loc în urmă cu 4 ani.

„Imaginile sunt de la un turneu de old-boys, din 2018, de la Galați, unde au participat Dinamo, Rapid, Steaua și Oțelul. După meciuri am fost toți la petrecere, unde s-au cântat toate imnurile, nu doar cel al Rapidului, numai că au fost făcute publice doar aceste imagini.

S-au cântat și imnurile celorlalte trei echipe care au participat. A fost o chestie de fun. Toată lumea știe că sunt dinamovist și nu poate nimeni să conteste acest lucru”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru prosport.ro.

Turneul la care face referire Ionel Dănciulescu a fost organizat la începutul lui 2018, la Galați, pentru a marca retragerea din activitate a lui Daniel Florea, fost jucător la Oțelul și Dinamo. La competiție au participat echipele de old boys ale cluburilor Dinamo, Rapid, Steaua și Oțelul, cărora li s-au adăugat reprezentativele artiștilor și jurnaliștilor.

DDB Italia: ”Postarea este despre Lupu”

”Lupu, auzind aceste, se duse la un ferar (care vindea fer vechi) și puse să-i ascută limba și dinții, pentru a-și subția glasul, ș-apoi, întorcându-se, începu iar: „Haide, hai, rapid giulești!”

Din partea noastră poate să se ducă să petreacă și să cânte cu cine vrea, dar să fie mai atent când vorbește despre suporterii lui Dinamo, pentru că sunt cei care au bătut mii de kilometri ca să susțină echipa în care juca și el.

Postarea este despre Lupu. Dacă acolo sunt și alți dinamoviști, nimeni nu are nimic cu ei. E normal să participe la petreceri cu prieteni din lumea fotbalului, chiar dacă sunt actuali sau foști adversari. N-avem nicio problemă cu asta.

Danciu, pe care îl respectăm enorm și care întotdeauna a ajutat Dinamo, este acolo și strigă ”Hai DINAMO!”. Asta putea să facă și Lupu.

Dintre toți care erau prezenți, Lupu e singurul care pune mâna pe microfon ca să cânte imnul rapidului. Măcar dacă ar avea voce…”

CITESTE SI:

Dinamo anunță noi schimbări în cadrul lotului, dar și al staff-ului

Video I Vlad Iacob, lămuriri despre negocierile cu Murad

Handbal I ”Dulăii” dau startul noului sezon. Bilete pentru Supercupa României

3 gânduri despre &8222;Reacția lui Dănciulescu după ce a fost surprins cântând imnul Rapidului&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s