Ionuţ Nedelcearu, anunț pentru Edward Iordănescu!

Fostul fundaș a lui Dinamo, Ionuț Nedelcearu în vârstă de 26 de ani, care continuă în Serie B, după ce Palermo l-a transferat de la Crotone.

Jucătorul crescut în Ștefan cel Mare, a bifat deja 3 meciuri pentru Palermo, iar miercuri a avut parte de o conferinţă de presă oficială în care a fost prezentat în faţa jurnaliştilor şi a fanilor care o susţin pe Pelermo.

Fotbalistul nu a mai fost convocat la echipa naţională de când a retrogradat cu Crotone, iar la conferinţa de presă, Nedelcearu a recunoscut că şi-ar dori să fie convocat din nou la naţională.

”Anul trecut a fost unul greu la Crotone. Nu prea îmi place să vorbesc despre trecut. Prefer să vorbesc despre Palermo şi despre viitor. Aici am găsit un grup bun, un club mare. Mă simt fericit şi vreau să arată că pot juca şi pot ajuca echipa.

Lucrăm bine cu domnul Corini. Am trecut am în jucat în apărare de cinci, acum de patru. Sunt disponibil să învăţ şi să mă perfecţionez. Scopul meu de azi este victoria cu Ascoli. Luăm meci după meci şi vedem unde vom ajunge.

Perspectivele mele personale sunt acelea de a mă descurca mai bine decât anul trecut. Vreau să cresc în joc. Naţionala României? După ce am retrogradat cu Crotone nu am mai fost chemat. Vreau să mă întorc şi să port din nou tricoul echipei naţionale.

Am vorbit cu George Puşcaş, mi-a spus câteva lucruri despre oraşul Palermo. Mi-a spus că este foarte frumos aici. Colaborarea cu Marconi? Am putea creşte. Mă simt bine, dar cred că mai avem loc să creştem şi să ne îmbunătăţim.

În repriza a doua cu Bari le-am cedat terenul, trebuie să muncim şi să lucrăm la acest aspect. Îl cunoaşteţi pe Brunori mai bine decât mine. Este puternic şi ajută mult echipa. Cu siguranţă poate înscrie foarte multe goluri în acest sezon”, a declarat Ionuţ Nedelcearu.

Ionuţ Nedelcearu a fost promovat la prima echipă în 2013 şi vândut cinci ani mai târziu în Rusia, la Ufa, pentru 700.000 de euro.

Apărătorul central a reuşit să însumeze 21 de apariţii la echipa naţională, marcând două goluri.

1 milion de euro este cota de piață a lui Ionuț Nedelcearu, potrivit Transfermarkt.

CITESTE SI:

Video I De ce nu merge în SUA, David Popovici

Flavius Stoican și-a găsit echipă. După ce a pus umărul la retrogradarea lui Dinamo, revine în Superligă

PCH mesaj pentru Dorin Șerdean: ”Folosește bruma de demnitate”

4 gânduri despre &8222;Ionuţ Nedelcearu, anunț pentru Edward Iordănescu!&8221;

Lasă un răspuns