Conferință de presă I Ovidiu Burcă înaintea duelului cu Unirea Dej

Dinamo o înfruntă sâmbătă, de la 11:30, pe Unirea Dej, într-o confruntare din etapa a patra a ligii secunde.

Ovidiu Burcă și Răzvan Patriche au susținut conferință de presă premergătoare partidei cu Unirea Dej, de mâine.

”Vom întâlni o echipă bună, omogenă, nu subestimăm adversarul, încercăm să reglăm problemele noastre interne. Am pierdut două meciuri, după ce pierzi două partide, e un meci cu încărcătură mai aparte, o să arătăm altfel. La Târgu Jiu am arătat multe lucruri bune, am încercat să integrez noii-veniți. Nu este ușor, timpul este în defavoarea mea, rămân liniștit deoarece simt că echipa este mai așezată, stabilă, e o chestiune de timp până când vom începe să avem victorii. Mâine sper să fie primul moment.

Eu cred în ideile mele, încerc să dau jucătorilor incredere că făcând lucrurile de o anumită manieră, putem avea succes. Am analizat împreună, cred că abordarea de o anumită manieră se potrivește lotului. Ideea de bază nu trebuie să ne abatem de la drumul nostru. Formarea unei echipe este anevoios, vedem și în Vest, se cheltuie zeci de milioane și la început întârzie să apară rezultatele. E o chestiune de timp până când vor veni rezultatele.

În acest moment am închis perioada de transferuri,, am adus jucători care să crească nivelul, am adus experiență, am dus lipsa de experiență, am jucat cu mulți jucători foarte tineri. Nu este ușor la Dinamo, nu te așteaptă nimeni. Stăm mai bine, au venit jucători cu experiență.

Din toate punctele de vedere ,orice jucător nou care vine într-o țară străină, are nevoie de adaptare. Încercăm să reducem perioada de adaptarea, integrarea în ritmul echipei urmând a fi cumva accelerată. Unii au plecat pentru prima dată din țările lor, nu e ușor de integrat în dinamica echipei. Știți momentele care se nasc când vin jucători noi, străini, face parte din proces.

E normal ca cei care sunt aici să se simtă cumva, când vin jucători noi. Asta este fotbalul, trebuie să se adapteze,, nu trebuie să se uite peste umăr la cine a venit, în ce condiții. Este o discuție mai veche la Dinamo, am încercat să o închid săptămâna asta, cred că este în felul nostru ca natie de a fi să ne uităm în alte părți, să ne uităm mai puțin la ce avem de făcut. Străinii care au venit trebuie să înțeleagă că trebuie să facă diferența.

Eu simt că este un alt suflu, este mult mai puternică, insist pe procesul de formare al unei echipe. Nu știu cât va dura, este un proces anevoios, mai pierzi, nu am avut o perioadă de pregătire cu echipa, 6-8 săptămâni, să îi aduc pe toți să creadă într-un ideal, au venit pe rând. Dinamica, jucătorii care au fost aici, s-au simțit într-un fel, asta este cea mai mare provocare, să îi conectez la același ideal. Trebuie să realizăm anul asta calificarea în play-off. Nu vreau să dau speranțe false, acum câteva săptămâni când am venit aici, era un alt ambient, e altă atmosfera acum, dar nu e de ajuns. Ai nevoie de mai multe lucruri.

Resimt presiunea faptului că am pierdut 2 meciuri, nu stai impasibil, cred în ideile mele și la momentul asta sunt un nebun, novice al meseriei, sunt sub semnul întrebării. Am cerut suporterilor să îmi acorde puțin timp. Motivația mea de a reuși ceva important nu ține de comentarii, sunt normale în jurul meu, atâta timp cât nu sunt rezultate, eu trebuie să demonstrez contrariul”, a spus Burcă la conferința de presă.

Tehnicianul lui Dinamo a vorbit și despre venirea investitorilor: ”Stau departe de discuțiile cu investitorii, ce am văzut prin presă, încerc să mă concentrez pe echipă, le-am spus și jucătorilor. Când vom avea rezultate, vor veni de la sine. Eu știu că sunt multe discuții, există oameni interesați, o spun din experiență proprie, este un moment oportun pentru un om care își dorește un proiect, să vină alături de Dinamo. Depinde de multe lucruri care nu țin de noi, noi trebuie să arătăm că suntem în viață, să aducem fanii alături de noi. Le mulțumesc celor din DDB care ne susțin necondiționat în continuare. Ei au dat bani, cum a fost și în ultimii ani, au ținut clubul în viață”.

Ovidiu Burcă și-a spus opinia și despre arena ”Arcul de Triumf” dar și varianta aleasă a stadionului din Clinceni.

”Vrei să pui presiune pe adversar, că ai public în spate, Arcul de Triumf e un loc bun, s-ar fi desfășurat la un anumit standard, nu avem de ce să ne plângem. În Ștefan cel Mare, a fost întârziată omologarea, nu este fondul problemei. Clinceni este o arenă prietenoasă, fanii au venit și acolo, vom vedea unde jucăm, dacă cu CSA va fi pe Arenă, cu mare drag”, a mai spus Burcă la conferința de presă.

Programul caselor de bilete

Iată, mai jos, programul caselor de bilete:

Vineri (26 august)

Ora: 16:00 – 20:00 – Casele de bile ale stadionului Dinamo

Sâmbătă (27 august)

Ora: 09:00 – 11:30 – Stadion Clinceni

În parteneriat cu Bilete.ro, le oferă suporterilor, patru tipuri de abonamente. Fanii dinamoviști au posibilitatea de a primi în toate localitățile din România biletele comandate prin bilete.ro.

CITESTE SI:

Dinamo – Unirea Dej I Programul caselor de bilete

Video I Un nou transfer anunțat la Dinamo!

Ionuţ Nedelcearu, anunț pentru Edward Iordănescu!

3 gânduri despre &8222;Conferință de presă I Ovidiu Burcă înaintea duelului cu Unirea Dej&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s