Vlad Iacob, reacționează după eșecul cu Dej

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a mai bifat o nereușită în pagina neagră din istoria clubului, pierzând ”acasă”, la Clinceni, cu Unirea Dej, club care n-a ajuns niciodată pe prima scenă.

Suporterii și-au pierdut răbdarea după încă o înfrângere și o parte dintre fani le-au reproșat conducerii transferurile făcute, dar și faptul că rezultatele întârzie să apară.

Administratorul special al clubului, Vlad Iacob, a spus că trebuie răbdare și a transmis un mesaj și jucătorilor.

”E tensiune foarte mare, îi înțeleg pe fani, încă o dată o să îi rog să aibă puțină răbdare. Atât eu cât și Ovidiu am venit în cel mai dificil moment din istoria lui Dinamo și am venit ca să construim.

Cred că au marcat 3 goluri din aproximativ două ocazii. Spiritul lui Dinamo lipsește și, din păcate, lipsește la unii jucători care sunt aici de mai mult timp. Dacă sunt jucători care nu înțeleg ce înseamnă Dinamo, vor pleca.

Am pierdut un moment important. Știam că răbdarea suporterilor este limitată. Și mie, unul, îmi este foarte greu. Am văzut jucători care au anumită experiență și le e teamă. Știam că este aproape misiune imposibilă. Nu lăsăm brațele jos”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului de la Clinceni.

Ovidiu Burcă, supărat după încă un eșec pe banca lui Dinamo

”Am pierdut un moment important. Știam că răbdarea suporterilor este limitată. Și mie, unul, îmi este foarte greu. Am văzut jucători care au anumită experiență și le e teamă. Știam că este aproape misiune imposibilă. Nu lăsăm brațele jos”, a spus Ovidiu Burcă, după meci.

După cele patru etape disputate până acum în Liga 2, Dinamo ocupă locul 17, cu doar trei puncte, fiind mai bine clasată decât Ripensia Timișoara, Metaloglobus și Unirea Constanța.

În runda următoare, Dinamo va merge la Chiajna pentru duelul cu Concordia. Ulterior, în etapa a șasea, „câinii” vor primi vizita celor de la CSA Steaua.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, supărat după încă un eșec pe banca lui Dinamo

Dinamo își dezamăgește din nou susținătorii

Baschet I Dinamo completează campania de transferuri!

5 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, reacționează după eșecul cu Dej&8221;

  1. Sunt suporter din anii 70. Trebuie continuat cu Iacob si Burca. Trebuie tăiat in carne vie!! Chiar daca terminați turul pe ultimul loc, construiți ceva!
    Vreua sa vad ca echipa joaca ceva!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s