Dinamo se mută de la Clinceni. ”Câinii ” caută un nou stadion

Dinamo a disputat sâmbătă ultimul meci la Clinceni.

Cel puțin așa reiese din declarațiile oferite de administratorul special al clubului, Vlad Iacob. Gazonul s-a prezentat in condiții groaznice pe arena din Clinceni și se pare că a fost ultimul meci jucat de Dinamo acolo.

Totodată, administratorul special al clubului, a anunțat de ce Dinamo nu va juca pe stadionul din Ștefan cel Mare și ce se întâmplă cu Arcul de Triumf.

”La penultimul meci al nostru, stadionul Dinamo nu era omologat pentru Liga 2, plus că gazonul era într-o stare precară deja încă de atunci. Mai jucau acolo diverse formații din cadrul Clubului Sportiv, vestiarele erau pline de mucegai și într-o situație precară.

Pe lânga toate acestea, cu părere de rău o spun, experiența de acolo e groaznică. Nu spun că la Cinceni lucrurile stau extraordinar, dar măcar tribunele sunt aproape de teren.

Gazonul arăta mult mai bine când am mers noi acolo. Din păcate, la ultimul meci, nici gazonul de la Clinceni n-a mai arătat bine. Autoritățile locale n-au avut grijă de el. Nu ne dorim să mai rămânem la Cinceni, dupa ce am văzut cum au arătat lucrurile sâmbătă. Ne-a dezvantajat și aspectul acesta pe noi, fiind o echipă care încearcă sa joace un fotbal pozitiv.

Nu știu ce să mai zic de «Arcul de Triumf», sunați-l în fiecare zi pe domnul Novak să-l întrebați, eu sunt sătul și nu am un răspuns ofical! Mi se spune «da, da, da», însă nu mi se spune și când.

Am fost deschis către toate variantele, am propus chiar să organizăm o discuție cu televiziunile, cu cei de la Federația de Rugby, ca să nu mai existe discuții cu programările, am vrut să coabităm și să găsim soluții «win-win». Dar cei de la Minister au ritmul lor.

Căutăm soluții pentru derby-ul cu Steaua (programat în etapa a șasea a ligii secunde, peste două săptămâni). Vom alege o variantă ținând cont și de dorința fanilor. Dupa părerea mea, arena din «Ștefan cel Mare» oferă o experienta groaznică, e unul dintre motivele pentru care suporterii n-au venit la meciurile noastre în ultimii ani. Cu părere rău, nu cred că mai reprezintă o soluție pentru anul 2022”, a spus Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, pentru gsp.ro.

CITESTE SI:

Decizie importantă luată de administrația Arenei Naționale

Vlad Iacob, reacționează după eșecul cu Dej

Ovidiu Burcă, supărat după încă un eșec pe banca lui Dinamo

3 gânduri despre &8222;Dinamo se mută de la Clinceni. ”Câinii ” caută un nou stadion&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s