Ovidiu Burcă anunță pe ce stadion ar urma să joace Dinamo

Dinamo a disputat sâmbătă ultimul meci la Clinceni.

Oficialii lui Dinamo au anunțat recent că nu mai doresc să închirieze arena din Clinceni pentru meciurile considerate pe teren propriu. Motivul invocat a fost acela că suprafața de joc a început să se deterioreze.

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a anunțat că se ia în calcul disputarea partidelor de pe teren propriu pe stadionul celor de la Chiajna, asta dacă cei care se ocupă cu administrarea arenei își vor da acordul.

A doua variantă pentru conducerea clubului este arena din Buftea, însă Burcă nu este tocmai încântat de această perspectivă.

”Sper că dacă la Chiajna se termină cu lucrările de schimbare a gazonului sintetic, poate fi o gazdă. Nu știu dacă vom primi acceptul. Chiajna ar fi o variantă foarte bună, e mai aproape de București, e o arenă primitoare, tribunele sunt aproape. Cred că ar fi o soluție foarte bună.

Am văzut mai multe echipe care au mers la Buftea. Acolo e bună calitatea gazonului, dar pentru suporteri nu e o variantă bună. Nu știu dacă li se permite intrarea într-un număr mare.

La un moment dat am înțeles că nu se luase acreditatea pentru Liga 2 pentru stadionul Dinamo. Nu s-au făcut demersurile la timp. Calitatea gazonului este una destul de rea”, a declarat Ovidiu Burcă.

De asemenea, chiria pe Arena Națională este foarte mare, iar costurile ar putea fi acoperite doar în cazul meciului cu CSA Steaua de peste două etape.

Ovidiu Burcă este convins că partida ar genera un interes uriaș în rândul suporterilor.

”Mi-aș dori. Cum să nu ne dorim să jucăm pe Arena Națională. Rămâne de văzut dacă e posibil. Ar fi extraordinar pentru noi, pentru suporteri. Va fi un spectacol sportiv bun”, a mai spus Burcă.

Decizie importantă luată de administrația Arenei Naționale

Arena Națională, cel mai mare stadion al țării, cu o capacitate de 55.634 de locuri. Pe această arenă ar vrea să joace Dinamo, FCSB și Universitatea Craiova.

Cei care se ocupă de stadionul din capitală au luat decizia ca de acum înainte orice echipa care va dori să mai joace acolo să fie obligată de la început să închirieze întreaga arenă, și nu doar un inel sau două cum s-a făcut până acum.

”Nu poți să omori Arena Națională, doar n-am făcut-o degeaba! Nimeni nu spune chestia asta. Facem doar Saga și concerte? Naționala ba e în Ghencea, ba în Giulești.

Când ai meciuri mari, 40.000 de oameni, te duci pe Arena Națională”, a spus Adrian Cefalan, directorul de investiții al CNI.

Această decizie, pentru Dinamo ar putea fi o problemă. ”Câinii” ar dori să joace pe Arena Națională partida din Liga 2 cu CSA Steaua, în etapa 6, dar rămâne de văzut dacă suma de 50.000 de euro va putea fi achitată de administratorii grupării din Ștefan cel Mare.

”Nu știu care sunt șansele, dar dacă vom avea o audiență bună la meciurile de acasă. Am avut noroc, ca să zic așa, la tragerea la sorți și vom evolua acasă împotriva celor de la CSA Steaua.

Sper, repet, dacă audiența la meciurile de acasă a lui Dinamo va fi una bună, vom face tot posibilul să evoluăm pe Arena Națională împotriva lor”, a spus Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, optimist în vederea vânzării lui Dinamo

Ovidiu Burcă a oferit ultimele detalii de la Dinamo, după seria de înfrângeri suferite

Dinamo se mută de la Clinceni. ”Câinii ” caută un nou stadion

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă anunță pe ce stadion ar urma să joace Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s