Zi decisivă pentru Dinamo! Ședință cu Dorin Șerdean

Situația clubului nostru se poate schimba astăzi!

Potrivit spuselor lui Dorin Iacob, consilierul administratorului special de la Dinamo în materie de găsire a investitorilor și negociere, oficialii clubului speră ca Dorin Șerdean, acționarul majoritar al clubului, să se țină de cuvânt și să vină la întâlnirea în care să semneze actele cedării pachetului de acțiuni.

Însă un om care a renegociat termenii înțelegerii și care nu a venit la semnarea contractului, nu inspiră întocmai încredere. Inițial Dorin Șerdean a transmis că o va face miercurea trecută, apoi vinerea trecută. A amânat pentru ”marți dimineață”, așa cum au fost anunțați cei de la club.

Mai mult ca sigur vom afla cum au decurs negocierile, în această seară, începând cu ora 20:00. Prieteni noștri de la Radio Dinamo 1948, îl vor avea invitat în cadrul emisiunii, ”Ultras Dinamo” de pe Realitatea Sportivă, pe Vlad Iacob, administratorul special al clubului Dinamo.

Căutam investitori de aproape trei luni de zile, suntem foarte aproape de a avea lângă noi un partener puternic, care va prelua acțiunile domnului Șerdean. Domnul Șerdean are oferta pe masă, suma este avantajoasă pentru domnia sa, trebuie doar să se prezinte la discuții și să semneze actele, dacă într-adevăr vrea binele clubului Dinamo.

Am fost la un pas de a încheia tranzacția vineri, dar domnul Șerdean a invocat ceva probleme personale și nu a mai apărut la discuții. Daca domnul Serdean este un om de cuvânt, cel târziu marți ar trebui sa se incheie tranzactia, iar marți seara sau miercuri dimineața să putem da vestea pe care o așteaptă întreaga suflare dinamovistă.

Este extrem de important să rezolvăm acest lucru la data promisă, pentru că avem nevoie urgent de transferuri, si mai sunt doar câteva zile în care putem face asta și sa readucem urgent Dinamo acolo unde ii e locul. Orice zi de intarziere cauzata de domnul Șerdean reduce șansele noastre in lupta pentru promovare si incetineste procesul de reconstructie a clubului.”, a declarat Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Video I Victorie cu FC Voluntari pentru tinerii ”câini”

Cine transmite cursele lui David Popovici de la Campionatele Mondiale. Când concurează la Lima

Ovidiu Burcă anunță pe ce stadion ar urma să joace Dinamo

4 gânduri despre &8222;Zi decisivă pentru Dinamo! Ședință cu Dorin Șerdean&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s