Ovidiu Burcă, mutare la nivelul staff-ului tehnic: ”Ne-am înțeles!”

Chiar dacă Dinamo suferă în acest moment din punct de vedere financiar, dar și al lotului pe care Ovidiu Burcă îl are la dispoziție, ”câinii” nu se dau bătuți!

Oficialii clubului transferă jucători cu CV-uri interesante, pe bani puțini și încearcă să atragă investitori. Mai mult decât atât, Burcă a adus un psiholog special pentru fotbaliști. Acum, tehnicianul lui Dinamo la convins și pe Alessandro Caparco (38 de ani), fostul portar din Liga 1, să se alăture staff-ului său tehnic, pentru a-i antrena pe portarii ”câinilor”.

Ovidiu Burcă a confirma mutarea italianului în această dimineață: ”Da, e-am înțeles cu Ale și îl așteptăm azi la Săftica, la antrenament”, a spus Ovidiu Burcă, pentru prosport.ro.

Fostul portar a mai avut o singură aventură la nivelul Superligii în postura de membru al staff-ului, la FC Voluntari, pe parcursul sezonului 2020-2021.

Alessandro Caparco (38 de ani) s-a retras din cariera de jucător profesionist de fotbal pe 10 august 2020, de la Poli Iași. Fostul portar italian a ajuns prima dată în România în septembrie 2010, la ASA Târgu Mureș, iar apoi a mai evoluat pentru Poli Iași, Concordia Chiajna și Dunărea Călărași. În Italia, Caparco a mai jucat pentru Moncalieri, Torino U19, Ivrea și Grosseto.

Considerat unul dintre cei mai talentați goalkeeperi din România în timpul carierei sale de jucător, în ciuda înălțimii atipice pentru acest post, doar 1.80 metri, Caparco s-a aflat, în perioada junioratului, la grupele lui Juventus, acolo unde a ”furat” meserie chiar de la marele Angelo Peruzzi.

CITESTE SI:

Zi decisivă pentru Dinamo! Ședință cu Dorin Șerdean

Video I Victorie cu FC Voluntari pentru tinerii ”câini”

Cine transmite cursele lui David Popovici de la Campionatele Mondiale. Când concurează la Lima

4 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, mutare la nivelul staff-ului tehnic: ”Ne-am înțeles!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s