Decizie importantă luată de administrația Arenei Naționale

Arena Națională, cel mai mare stadion al țării, cu o capacitate de 55.634 de locuri. Pe această arenă ar vrea să joace și Dinamo, FCSB și Universitatea Craiova.

Cei care se ocupă de stadionul din capitală au luat decizia ca de acum înainte orice echipa care va dori să mai joace acolo să fie obligată de la început să închirieze întreaga arenă, și nu doar un inel sau două cum s-a făcut până acum.

”Nu poți să omori Arena Națională, doar n-am făcut-o degeaba! Nimeni nu spune chestia asta. Facem doar Saga și concerte? Naționala ba e în Ghencea, ba în Giulești.

Când ai meciuri mari, 40.000 de oameni, te duci pe Arena Națională”, a spus Adrian Cefalan, directorul de investiții al CNI.

Această decizie, pentru Dinamo ar putea fi o problemă. ”Câinii” ar dori să joace pe Arena Națională partida din Liga 2 cu CSA Steaua, în etapa 6, dar rămâne de văzut dacă suma de 50.000 de euro va putea fi achitată de administratorii grupării din Ștefan cel Mare.

„Nu știu care sunt șansele, dar dacă vom avea o audiență bună la meciurile de acasă. Am avut noroc, ca să zic așa, la tragerea la sorți și vom evolua acasă împotriva celor de la CSA Steaua.

Sper, repet, dacă audiența la meciurile de acasă a lui Dinamo va fi una bună, vom face tot posibilul să evoluăm pe Arena Națională împotriva lor”, a spus Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, reacționează după eșecul cu Dej

Ovidiu Burcă, supărat după încă un eșec pe banca lui Dinamo

Dinamo își dezamăgește din nou susținătorii

3 gânduri despre &8222;Decizie importantă luată de administrația Arenei Naționale&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s