Ioan Andone reacționează după acuzația că a intervenit în negocierile cu ”One Tower”

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a transmis că negocierile dintre Dorin Șerdean și ”One” au picat.

Au fost mai mulți factori perturbatori care au influențat lucrurile, inclusiv persoane care s-au insinuat în negocieri, iar aceste aspecte nu au ajutat deloc. Printre aceștia, ar fi și Ioan Andone în echipă cu Cornel Țălnar.

Stoparea negocierilor ar fi apărut în urmă unei implicări a lui Cornel Țălnar, un personaj controversat în rândul familiei dinamoviste, dar și a lui Ioan Andone, care au mers la grupul One, pentru a lasă de înțeles că ar există un antecontract semnat în prealabil pentru acțiunile negociate, ceea ce a adus la crearea unei stări de circumspecție în cadrul negocierilor.

Au încercat într-un mod rudimentar se pare, niciunul nefiind oameni de bussines, să creeze o licitație imaginară, nejustificată în detrimentul lui Dinamo. În loc să ajute clubul Dinamo, au acționat împotriva intereselor clubului. Culmea, implicarea lui Țălnar s-a făcut fără acordul lui Dorin Șerdean, din informațiile noastre, și au tratat clubul Dinamo ca pe o mașină second hand, dorită de mai mulți cumpărători.

Ioan Andone a avut o primă reacție vizavi de situația creată. Fostul jucător și jucător în Ștefan cel Mare, a fost amuzat, inițial, când a fost chestionat vizavi de subiect.

”Doamne, Doamne! M-am întâlnit cu Țălnar la o cafea, pe lângă mine și atâta tot. De aici și până la a spune… Da, îi cunosc pe băieții de la One, pe Victor, pe Andrei, dar nu m-am întâlnit cu ei. Nu am vorbit cu ei, nu m-au întrebat despre Dinamo.

Deci nu aveam ce să la spun. E clar? M-aș bucura să intre la Dinamo. dacă cumva se va face. Eu cu Țălnar m-am întâlnit pentru cu totul altă treabă, nu de Dinamo. Cât despre Dinamo, am mai dat o mână de ajutor cândva și s-a înțeles altceva. Când te întreabă unul «Ia spune, aia, aia», tu zici «Asta e, poftim situația». Dar dacă nu am vorbit cu nimeni?! Mi-e groază de ceea ce se întâmplă, la ce s-a ajuns”, a fost reacția lui ”Ando”.

Iacob senior, intervine după negocierile cu ”One Tower”

Analistul politic Dorin Iacob, fan dinamovist declarat, este implicat în procesul găsirii unui finanțator pentru Dinamo. El și fiul său, Vlad Iacob, au avut discuții importante privind cedarea acțiunilor de către Dorin Șerdean grupului ”One Tower”.

Negocierile au picat din păcate, așa cum s-a anunțat și pe pagina oficială de facebook a clubului. Dorin Iacob a dezvăluit de ce s-a ajuns în acest punct.

”Usturătoare lecție pentru Dorin Șerdean. E groggy acum, se gândește ce să facă pozitiv pentru Dinamo. Ne-am tot întâlnit în ultimele zile, dar… Între One și Șerdean lucrurile s-au închis, fiindcă o corporație nu intră în situații litigioase. Noi, miercuri, am ajuns la o concluzie cu Șerdean să accepte ultima ofertă, dar dincoace s-a închis. Era prea târziu!

În acest moment, pot să afirm că s-a ieșit din orice termen, situație. A mai fost și încercarea de negociere a lui Țălnar și Andone, care a mai creat neliniște. Știu cert că domnul Andone s-a dus la One și le-a zis că există antecontract. Probabil, a vrut să impresioneze ca Șerdean să cedeze, să se facă trecerea, doar că acest lucru a încurcat și mai mult, a făcut rău.

O corporație listată la bursă nu stă ca la târg! Faptul că nu s-au respectat termene a dus la situația asta. Domnul Șerdean a realizat, probabil, ce greșeli a făcut. Aseară a comunicat cu noi și a transmis că a fost de acord cu oferta, dar, din păcate, procedura unei companii ca One a fost închisă. Și nu s-a mai reluat, oricât am încercat.

Nu au fost respectați termenii, trebuia să se încheie luni seară, pentru ca marți să se prezinte închiderea. Șerdean a venit abia miercuri la gânduri mai bune, desprins de influențele care au fost. A fost tardiv, neînțelegând detaliile negocierii. Fiind vorba de corporații listate la burse, nu pot fi speculate/discutate/comunicate decât atunci când se întâmplă în mod concret. Nu mai speculăm!

Să vedem ce alte formule mai avem, ca să găsim soluții pentru un nou plan de reorganizare și de restructurare, care să ajungă pe masa judecătorului sindic”, a spus Dorin Iacob.

Seniorul a avut și un mesaj pentru fanii lui Dinamo: ”Ce transmit dinamoviștilor? Cel mai important lucru pe care-l transmit, din experiența zilelor acestea, este că Dinamo este finanțabilă! Poate primi bani și se poate finanța. Este fals că ar fi făcut cineva un audit sau mai știu eu ce. Probabil, ideea a fost indusă de acei oameni care au zis că vor intra la negocieri. Multe lucruri false aruncate pe piață! Dinamo își poate continua activitatea, au înțeles și cei care vor veni ca acționari, vor împrumuta, vor sponsoriza.

Dinamo e într-o frământare continuă. Dar subliniez: o societate ca Dinamo în momentul prezent este sub supraveghere, în fiecare zi se auditează tot ceea ce face Dinamo, așa că totul e transparent, la vedere. Vom discuta discret mai departe, asta transmit suporterilor, vom continua să discutăm pentru atragerea unor surse de finanțare.

Rețineți că totul este sub ochiul unui posibil investitor, orice detaliu contradictoriu și negativ îngreunează negocierile. Este un gen de imagine, fără rea intenție a suporterilor simpli!, dar care diminuează șansele de a găsi finanțare. Le-aș recomanda fanilor să fie mai riguroși, să stea în comunicare doar cu conducerea clubului”, a concluzionat Iacob.

CITESTE SI:

Cu David Popovici vârf de lance, ștafeta combinată a României s-a calificat în finala de 4×100 m liber!

Iacob senior, intervine după negocierile cu ”One Tower”

S-a stabilit stadionul pe care se va disputa Concordia Chiajna – Dinamo București

3 gânduri despre &8222;Ioan Andone reacționează după acuzația că a intervenit în negocierile cu ”One Tower”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s