O nouă problemă pentru Dinamo. Unde se va juca Unicul Derby?

Dinamo are în această etapă, a cincea, meci cu Concordia Chiajna, duminică, 4 septembrie, ora 11:00.

Dinamo nu a avut un start de sezon prea bun. Cu doar trei puncte acumulate în primele patru etape, ”câinii” lui Ovidiu Burcă ocupă locul 17 în Liga 2.

În următoarea rundă, Dinamo o va întâlni pe Steaua pe teren propriu, vineri, 9 septembrie, de la 21:30.

Aici intervine o nouă problemă care trebuie rezolvată de oficialii clubului. Unde vom juca?

Stadionul Dinamo urmează să fie demolat, pentru a fi reconstruit, motiv pentru care “roș-albii” nu pot juca în Ștefan cel Mare partidele de pe teren propriu din Liga 2.

Pentru că nu pot disputa meciul cu cei de la CSA Steaua pe arena din Clinceni, pentru că nu dispune de nocturnă, cei de la Dinamo ar fi luat în calcul variantele Voluntari și Chiajna. Din partea celor Chiajna, Dinamo a primit un refuz din partea deținătorilor.

”Nu ştiu de unde au apărut toate aceste discuţii cu Dinamo pe stadionul din Chiajna. Este exclus să joace la noi pe stadion, imposibil. Nu ştiu de unde apar aceste prostii. Văd că se tot scrie de Dinamo că va juca la Chiajna.

M-a sunat un domn de la Dinamo, Vlad Iacob, şi i-am transmis că nu se poate ca Dinamo să joace aici. Atât şi nimic mai mult. Noi suntem într-un proces de schimbare a gazonului în acest moment.

Gazonul sintetic a fost înlocuit cu gazon natural. Nici noi nu jucăm pe stadion acum. Poate abia la anul, că vrem să se prindă bine gazonul, să fie rezistent. Până atunci o să jucăm pe stadionul Concordia 2.

Este omologat pentru liga secundă, noi nici nu avem atât de mulţi suporteri care vin la meciuri. Cum să joace Dinamo la Chiajna când nici noi nu jucăm pe stadion? Deci este exclus”, a declarat Cristi Tănase, președintele celor de la Concordia Chiajna.

Până la ora redactării acestui articol, nu s-a luat nicio decizie oficială în legătură cu posibilitatea ca Dinamo să înceapă să joace pe ”Arcul de Triumf”.

Totuși, în acest sens, ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a anunțat că sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple chiar de la începutul lunii septembrie, adică exact când se va juca meciul Dinamo – Steaua.

”Suntem în proces de a da şi lui Dinamo posibilitatea să joace pe acest teren. Îmi doresc că de la început de septembrie Dinamo să intre cu meciuri în Arcul de Triumf”, a spus acesta.

Rămâneți alături de doardinamo.com, pentru noi informații!

CITESTE SI:

Ioan Andone reacționează după acuzația că a intervenit în negocierile cu ”One Tower”

Cu David Popovici vârf de lance, ștafeta combinată a României s-a calificat în finala de 4×100 m liber!

Iacob senior, intervine după negocierile cu ”One Tower”

3 gânduri despre &8222;O nouă problemă pentru Dinamo. Unde se va juca Unicul Derby?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s