S-a stabilit stadionul pe care se va juca Eternul Derby!

Cu Dinamo din postura de gazdă, Eternul Derby, se va disputa vineri, nouă septembrie, de la ora 21:30.

Derby-ul Bucureștiului se va juca pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională, potrivit prietenilor noștri de la playsport.ro.

Incertitudinea a planat asupra acestui aspect, iar „câinii” au luat în calcul mai multe variante. Arena din Clinceni și Arcul de Triumf au fost cele două soluții pe care le aveau cel mai rapid la îndemână dinamoviștii, în cazul în care nu puteau închiria Arena Națională.

Totuși, conducerea formației a găsit banii necesari, 30.000 de euro, la care se vor mai adăuga alți aproximativ 10.000 de euro, pentru a disputa derby-ul cu Steaua pe Arena Națională.

30.000 de euro va plăti conducerea clubului nostru pentru a închiria stadionul, la care se vor adăuga și alte costuri. Cu toate acestea, meciul cu Steaua poate reprezenta o rețetă financiară importantă. În plus, interesul pentru partida din 9 septembrie va fi unul mare și nici nu existau variante. Arena din Ștefan cel Mare nici nu a primit licența decât pentru partide din Liga a treia. De altfel, Dinamo a jucat primele partide la Clinceni, dar nici acolo nu au fost condiții care să îi mulțumească.

Dinamo se mută pe ”Arcul de Triumf”! Anunțul lui Eduard Novak

Dinamo ar putea evolua din septembrie în meciurile de pe teren propriu în Liga a II-a pe stadionul Arcul de Triumf.

Anunțul a fost făcut de ministrul Sportului, Eduard Novak.

Novak speră ca ”roș-albii” să se mute pe stadionul ”Arcul de Triumf” la începutul lunii septembrie și a recunoscut că există discuții în acest sens cu șefii lui Dinamo.

”Suntem în proces pentru a da posibilitatea echipei Dinamo să joace pe acest teren. Nu vreau să intru în detalii administrative, dar îmi doresc să fie folosită baza şi de rugby şi de fotbal.

Aşa consider că este normal. Cât de curând, la început de septembrie, e posibil ca Dinamo să joace pe Arcul de Triumf. Suntem în discuţii cu cei de la Dinamo”, a declarat Novak, conform agerpres.ro.

El a afirmat că preluarea documentelor stadionului a durat peste un an şi jumătate din cauza birocraţiei.

”Cu siguranţă că birocraţia nu ar fi durat atât ar fi fost foarte multe evenimente sportive pe acest stadion. În mare parte a fost folosit de rugby. După un an şi jumătate am reuşit să facem toate actele, asta nu a depins de noi. Pas cu pas Arcul de Triumf va intra în normalitate şi va funcţiona foarte bine”, a mai spus oficialul român.

CITESTE SI:

Audio I Mohammad Murad, deranjat de negocierile cu grupul One

Înot I România cu David Popovici vârf de lance, ștafeta combinată 4×100 m liber a urcat pe podium

O nouă problemă pentru Dinamo. Unde se va juca Unicul Derby?

3 gânduri despre &8222;S-a stabilit stadionul pe care se va juca Eternul Derby!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s