Video I Dorin Iacob: ”Domnul Murad nu a fost niciodată îndepărtat”

Omul de afaceri Mohammad Murad a declarat la Sport Total FM, că s-a simțit puțin trădat, după ce oficialii lui Dinamo, au negociat și cu grupul ”One Tower”.

Analistul politic Dorin Iacob și totodată, tatăl lui Vlad Iacob, administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, a afirmat că varianta Murad nu a picat niciodată!

În emisiunea prietenilor noștri de la Radio Dinamo, acesta a detaliat care este mecanismul gândit de Murad, dar și despre declarațiile oferite de Mohammad Murad în spațiul public în ultimele zile.

”Domnul Murad s-a constituit într-un grup, dar să nu fie unul drept patron, va fi el cu o susținere mai importantă și ceilalți să susțină restul, să vină cu 2.4 milioane de euro anual, timp de 3 ani, minim necesar și suficient pentru a ajunge înapoi în Liga 1, apoi cu alte venituri din Liga 1, să ai comportament mai bun în campionat în anii 2-3 de insolvență. Suntem într-o fază în care este aproape închis cercul de număr de persoane cu care trebuie să mai discutăm.

Domnul Murad nu a fost înlăturat niciodată de la proiectul Dinamo, un om cu expunere este nevoit să facă sau să nuanțeze anumite declarații în spațiul public. Trebuie să protejeze afacerea domniei sale, țin de imagine, afacerile din turism, imaginea contează foarte mult. Domnul Murad nu a fost niciodată îndepărtat, înlăturat sau abandonat. El a spus dacă vine un investitor care vine cu mai mult de 50%, nu are nimic împotrivă. El ia cât mai mult, dar nu vrea să fie 50+1, să nu vină lumea la el, să fie el ”patronul”.

S-a discutat despre valoarea acțiunilor deținute la Dinamo și nu era nimeni dispus să dea foarte mulți bani pe acțiuni, este importantă finanțarea, prin plan de reorganizare, se poate schimba structura acționariatului, nu ar conta acțiunile într-un mod major, dar este adevărat dacă cumperi acțiunile unei societăți în insolvență, toate procedura de finanțare este mult mai rapidă și sănătoasă, decât să stai în alte proceduri, mai complicate. Ce ține la distanță este nivelul finanțării dispus să îl realizeze un grup sau o persoană.

Este foarte logic comportamentul public al domnului Murad, trebuie să citiți în notă corectă pe fiecare, fiecare propoziție spusă într-un interviu. Presa a tocat Dinamo, toacă Dinamo, dar și pentru că are multă materie prima din înăuntru. Setea de a vorbi cu presă, de a arăta ce știi tu, vine și la un nivel mai mare sau mic. Noi am reușit să ținem lucruri discrete”, a declarat Dorin Iacob pentru Radio Dinamo1948.

CITESTE SI:

S-a stabilit stadionul pe care se va juca Eternul Derby!

Audio I Mohammad Murad, deranjat de negocierile cu grupul One

Înot I România cu David Popovici vârf de lance, ștafeta combinată 4×100 m liber a urcat pe podium

3 gânduri despre &8222;Video I Dorin Iacob: ”Domnul Murad nu a fost niciodată îndepărtat”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s