Vlad Iacob, noi detalii despre negocierile pentru preluarea clubului Dinamo

Dinamo, prin vocea lui Vlad Iacob (35 de ani), administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, a anunțat că negocierile pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni au picat.

Motivul pentru care nu s-a ajuns la o înțelegere între Dorin Șerdean și grupul care voia să preia pachetul de acțiuni este reprezentat de faptul că cele două părți nu au ajuns la un consens în termenul așteptat de ambele părți.

Vlad Iacob, a precizat că există și alți investitori care sunt interesați de finanțarea clubului nostru.

”Tranzacția dintre dl. Serdean și ONE nu s-a finalizat, deoarece nu s-a ajuns la o întelegere în termenul așteptat de părti. Exista o șansă să se semneze săptamana trecuta, vineri, însa domnul Șerdean nu s-a prezentat. Fiind o corporație listată la bursă, regulile interne ale acesteia sunt foarte stricte.

Au fost foarte mulți factori perturbatori care au influențat lucrurile, inclusiv persoane care s-au insinuat în negocieri, iar aceste aspecte nu au ajutat deloc.

Neg vehement informațiile conform cărora concluziile vreunui presupus audit au condus la această situație. Nu a existat o analiza juridică sau economică cu concluzii negative, așa cum a fost prezentat în presă, ieri. Există și alți investitori interesați și îi așteptăm alături de noi”, a declarat Vlad Iacob, pentru pagina de Facebook a clubului Dinamo.

Mohammad Murad nu renunță la Dinamo: ”Este nevoie să mă implic”

Miercuri, 31 august omul de afaceri Mohammad Murad și-a declarat din nou interesul de a invertii în Ștefan cel Mare, declarând că a discutat cu reprezentanţii clubului Dinamo, dar nu este singurul care dorește să se implice la Dinamo, însă, pentru moment, Dorin Șerdean (cel care reprezintă firma Lotus) ce deține pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, nu a ajuns la o înțelegere cu nici una dintre entitățile dispuse să investească în clubul nostru.

”Nu am voie să vorbesc despre cifrele pe care le cunosc, pentru că nu am niciun contract momentan. Dar vă pot spune că înţeleg că s-a găsit o soluţie, nu ştiu dacă voi fi şi eu o inclus sau nu în ea. Pot spune însă că am o relaţie foarte bună cu suporterii lui Dinamo, au fost foarte tranşanţi şi direcţi cu mine. Cred însă că sunt alte interese acolo şi subiectul rămâne aşa, nerezolvat”, a declarat Murad.

El a precizat că indiferent dacă va ajunge sau nu la o înţelegere cu Dinamo, este hotărât să investească în fotbal.

”Vă spun însă că mă voi implica în sport, dacă nu cu Dinamo, cu altă echipă, pentru că simt astăzi nevoia ca la capătul unei cariere ca om de afaceri, pentru că vin copiii din spate, este nevoie să mă implic, să investesc şi să dau speranţe oamenilor care au nevoie de o speranţă.

Asta este obligaţia oricărui om de afaceri. În România tot timpul am vorbit despre stat, oamenii trebuie să înţeleagă că statul suntem noi şi mediul de afaceri trebuie să susţină sportul, cultura şi nu numai”, a mai spus omul de afaceri libanez Mohammad Murad, care îşi desfăşoară activitatea în industria turismului şi a alimentaţiei publice.

CITESTE SI:

Sergiu Hanca, sfat pentru conducerea lui Dinamo

Înot I David Popovici, demonstrație de forță la Mondiale!

Programul etapei a 6-a. Când se joacă Dinamo – Steaua

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, noi detalii despre negocierile pentru preluarea clubului Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s