Iacob senior, intervine după negocierile cu ”One Tower”

Analistul politic Dorin Iacob, fan dinamovist declarat, este implicat în procesul găsirii unui finanțator pentru Dinamo. El și fiul său, Vlad Iacob, au avut discuții importante privind cedarea acțiunilor de către Dorin Șerdean grupului ”One Tower”.

Negocierile au picat din păcate, așa cum s-a anunțat și pe pagina oficială de facebook a clubului. Dorin Iacob a dezvăluit de ce s-a ajuns în acest punct.

”Usturătoare lecție pentru Dorin Șerdean. E groggy acum, se gândește ce să facă pozitiv pentru Dinamo. Ne-am tot întâlnit în ultimele zile, dar… Între One și Șerdean lucrurile s-au închis, fiindcă o corporație nu intră în situații litigioase. Noi, miercuri, am ajuns la o concluzie cu Șerdean să accepte ultima ofertă, dar dincoace s-a închis. Era prea târziu!

În acest moment, pot să afirm că s-a ieșit din orice termen, situație. A mai fost și încercarea de negociere a lui Țălnar și Andone, care a mai creat neliniște. Știu cert că domnul Andone s-a dus la One și le-a zis că există antecontract. Probabil, a vrut să impresioneze ca Șerdean să cedeze, să se facă trecerea, doar că acest lucru a încurcat și mai mult, a făcut rău.

O corporație listată la bursă nu stă ca la târg! Faptul că nu s-au respectat termene a dus la situația asta. Domnul Șerdean a realizat, probabil, ce greșeli a făcut. Aseară a comunicat cu noi și a transmis că a fost de acord cu oferta, dar, din păcate, procedura unei companii ca One a fost închisă. Și nu s-a mai reluat, oricât am încercat.

Nu au fost respectați termenii, trebuia să se încheie luni seară, pentru ca marți să se prezinte închiderea. Șerdean a venit abia miercuri la gânduri mai bune, desprins de influențele care au fost. A fost tardiv, neînțelegând detaliile negocierii. Fiind vorba de corporații listate la burse, nu pot fi speculate/discutate/comunicate decât atunci când se întâmplă în mod concret. Nu mai speculăm!

Să vedem ce alte formule mai avem, ca să găsim soluții pentru un nou plan de reorganizare și de restructurare, care să ajungă pe masa judecătorului sindic”, a spus Dorin Iacob.

Seniorul a avut și un mesaj pentru fanii lui Dinamo: ”Ce transmit dinamoviștilor? Cel mai important lucru pe care-l transmit, din experiența zilelor acestea, este că Dinamo este finanțabilă! Poate primi bani și se poate finanța. Este fals că ar fi făcut cineva un audit sau mai știu eu ce. Probabil, ideea a fost indusă de acei oameni care au zis că vor intra la negocieri. Multe lucruri false aruncate pe piață! Dinamo își poate continua activitatea, au înțeles și cei care vor veni ca acționari, vor împrumuta, vor sponsoriza.

Dinamo e într-o frământare continuă. Dar subliniez: o societate ca Dinamo în momentul prezent este sub supraveghere, în fiecare zi se auditează tot ceea ce face Dinamo, așa că totul e transparent, la vedere. Vom discuta discret mai departe, asta transmit suporterilor, vom continua să discutăm pentru atragerea unor surse de finanțare.

Rețineți că totul este sub ochiul unui posibil investitor, orice detaliu contradictoriu și negativ îngreunează negocierile. Este un gen de imagine, fără rea intenție a suporterilor simpli!, dar care diminuează șansele de a găsi finanțare. Le-aș recomanda fanilor să fie mai riguroși, să stea în comunicare doar cu conducerea clubului”, a concluzionat Iacob.

Vlad Iacob, detalii despre negocierile pentru preluarea clubului Dinamo

Motivul pentru care nu s-a ajuns la o înțelegere între Dorin Șerdean și grupul care voia să preia pachetul de acțiuni este reprezentat de faptul că cele două părți nu au ajuns la un consens în termenul așteptat de ambele părți.

Vlad Iacob, a precizat că există și alți investitori care sunt interesați de finanțarea clubului nostru.

”Tranzacția dintre dl. Serdean și ONE nu s-a finalizat, deoarece nu s-a ajuns la o întelegere în termenul așteptat de părti. Exista o șansă să se semneze săptamana trecuta, vineri, însa domnul Șerdean nu s-a prezentat. Fiind o corporație listată la bursă, regulile interne ale acesteia sunt foarte stricte.

Au fost foarte mulți factori perturbatori care au influențat lucrurile, inclusiv persoane care s-au insinuat în negocieri, iar aceste aspecte nu au ajutat deloc.

Neg vehement informațiile conform cărora concluziile vreunui presupus audit au condus la această situație. Nu a existat o analiza juridică sau economică cu concluzii negative, așa cum a fost prezentat în presă, ieri. Există și alți investitori interesați și îi așteptăm alături de noi”, a declarat Vlad Iacob, pentru pagina de Facebook a clubului Dinamo.

CITESTE SI:

S-a stabilit stadionul pe care se va disputa Concordia Chiajna – Dinamo București

Vlad Iacob, noi detalii despre negocierile pentru preluarea clubului Dinamo

Sergiu Hanca, sfat pentru conducerea lui Dinamo

3 gânduri despre &8222;Iacob senior, intervine după negocierile cu ”One Tower”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s