S-a stabilit stadionul pe care se va disputa Concordia Chiajna – Dinamo București

Dinamo are în această etapă, a cincea, meci cu Concordia Chiajna, duminică, 4 septembrie, ora 11:00.

Oficialii clubului gazdă au anunțat că partida se va disputa pe Chiajna 2, deoarece gazonul de pe terenul Chiajna 1, a fost refăcut și se dorește păstrarea acestuia din motive tehnice.

”Duminică, jucăm pe «Chiajna 2» cu Dinamo, e omologat la FRF, iar de la anul vom juca pe noul gazon de pe terenul central, care arată extraordinar acum. Îl udăm, îl tundem, zilnic, arată «brici», dar vrem să-l protejăm în această toamnă. Când era «sinteticul» acolo am găzduit și alte echipe, dar pe noul gazon vom juca doar noi.

Și, dacă vor avea nevoie vreodată pentru meciuri internaționale la juniori, echipele naționale. Atât. Dinamo? În niciun caz, nici pe terenul 1, nici pe terenul 2. Ne-a sunat un anume domn Iacob, luni, că unde jucăm meciul, că de ce nu jucăm pe stadionul central, păi, ce, domne, îmi faci programul?!”, a anunțat Cristi Tănase, președintele celor de la Concordia Chiajna.

”Clar, merg pe victoria noastră, a Chiajnei, duminică. Obligatoriu, trebuie să reintrăm în lupta pentru play-off. Dinamo? Groaznic! Sub orice critică. Dar este rezultatul mai multor ani, de când a preluat cineva clubul și nu s-a priceput. S-a perpetuat starea asta negativă. Păcat de tradiția clubului, totul se degradează de la an la an. Dacă acest club va falimenta sportiv va fi mai rău decât dacă va falimenta financiar!

Fără bani, mai poți atrage sponsori, cu tradiția, cu suporterii. La Liga 2 totul e imprevizibil, ca fost dinamovist le-aș dori celor de acolo să-și revină, îl știu și pe Ovidiu Burcă, un sufletist, mi-ar plăcea să ne luptăm cu «câinii» în play-off. Anul acesta e o șansă mare, sunt totuși 5 echipe fără drept de promovare, Chiajna ar trebui să fie printre favorite, mai ales că vom termina anul calendaristic pe plus din punct de vedere financiar”, a mai spus Tănase.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, noi detalii despre negocierile pentru preluarea clubului Dinamo

Sergiu Hanca, sfat pentru conducerea lui Dinamo

Înot I David Popovici, demonstrație de forță la Mondiale!

3 gânduri despre &8222;S-a stabilit stadionul pe care se va disputa Concordia Chiajna – Dinamo București&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s