Dinamo – Steaua I Programul caselor de bilete

Partida dintre Dinamo și CSA Steaua se va disputa vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30, într-un meci din cadrul etapei a 6-a din Liga 2.

Cu trei zile înaintea duelului care va avea loc pe Arena Națională, Dinamo a deschis și casele de bilete de la stadionul din Ștefan cel Mare și Arena Națională.

Iată, mai jos, programul caselor de bilete:

STADION DINAMO

Miercuri (7 septembrie)

Ora: 17:00 – 21:30;

Joi (8 septembrie)

Ora: 17:00 – 21:30.

ARENA NAȚIONALĂ

Miercuri (7 septembrie)

Ora: 17:00 – 21:30;

Joi (8 septembrie)

Ora: 17:00 – 21:30;

Vineri (9 septembrie)

Ora: 17:00 – 21:30.

Biletele și abonamentele se pot achiziționa și online, prin intermediul partenerilor de la BILETE.RO.

PREȚURILE BILETELOR:

LOJE: 200 lei;
VIP 1: 80 lei;
VIP 2: 70 lei;
TRIBUNA 1: 50 lei;
TRIBUNA 2: 40 lei;
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN: 25 Lei;
PELUZA SUD: 25 Lei.

PCH sună adunarea înainte de Dinamo – Steaua

Cu Dinamo din postura de gazdă, Eternul Derby, se va disputa vineri, nouă septembrie, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Suporterii din PCH (Peluza Cătălin Hîldan) se pregătesc pentru meci și au remis un comunicat prin care le transmit suporterilor că trebuie să vină la jocurile „câinilor” indiferent de numele adversarilor.

”E entuziasm mare săptămâna aceasta în mințile noastre, ale tuturor. Cu toții așteptăm ziua de vineri, să cântăm, să batem din palme și să sărim, acum mai mult ca oricând. E firesc să fie așa. În mocirla Ligii a 2a, printre meciuri jucate la matineu sau în afara Bucureștiului, e poate cea mai mare bucurie a noastră, reîntâlnirea cu fețe (cu t sau cu ț, același lucru) destul de cunoscute.

Ne-a fost dor, recunoaștem. Dar să nu uităm, de fapt, de ce venim. Și, mai important decât atât, să nu uităm că motivul e același, indiferent că în peluza opusă se află o mie de oameni care s-au pregătit cu zilele pentru acest meci, indiferent că sunt doi săteni, localnici care și-au început aventura bahică la primul cântat al cocoșului.

Dinamo este aceeași, indiferent că joacă cu Unirea Dej ori cu Concordia Chiajna sau cu Rapid ori echipa armatei. Cum, la fel, Dinamo este aceeași, indiferent că joacă în Liga 1, indiferent că joacă în Liga 2. În mintea noastră, a tuturor, trebuie să fie Dinamo pe primul plan, iar noi trebuie să punem preț pe cei pe care-i avem în spatele nostru, nu pe cei din față.

Dacă mintea-ți stă la meciul de vineri, adu-ți aminte că atunci joacă Dinamo și că așa ar trebui să trăiești fiecare meci. Câine, nu uita niciodată că bucuriile tinereții ți le-a adus D-ul roșu ce apare scris în sufletul fiecăruia dintre noi și că tu, spre deosebire de militarii fără grade, ai luptat cu toate puterile pentru a-ți ține echipa în viață, uneori fără arme, doar cu dragostea dusă la limitele absurdului.

Faptul că vineri are loc meciul la care te gândești se datorează faptului că tu nu ai renunțat, în timp ce alții au ales surogatul plătit de stat.

Da, vineri va fi un meci între noi, pe banii noștri, și ei, tot pe banii noștri”, se arată în comunicatul remis de PCH pe rețelele de socializare.

CITESTE SI:

Video I Cum a gestionat Ovidiu Burcă situația după trei înfrângeri consecutive

Dinamo și-a aflat adversara din Cupa României

Baschet I Dinamo completează campania de transferuri!

3 gânduri despre &8222;Dinamo – Steaua I Programul caselor de bilete&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s