Video I Ovidiu Burcă a prefațat derby-ul Dinamo – Steaua

”Eternul Derby” dintre Dinamo și CSA Steaua, se va juca vineri, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a prefațat duelul lui Dinamo cu CSA Steaua și este încrezător în forțele echipei sale și simte că jucătorii săi au început să se integreze mai bine și că înțeleg mai bine ce le cere.

Burcă recunoscând că dorește să le ofere suporterilor un motiv de bucurie după toată perioada grea prin care a trecut clubul.

”Va fi un meci interesant, pentru că întâlnim o echipă bună, care joacă de mult timp împreună. Oprița e un antrenor cu multă experiență, chiar dacă e tânăr. A venit cu mulți jucători aici, din punct de vedere al omogenității întâlnim o echipă foarte bine organizată.

Vrem să ne luptăm pentru fiecare minge și să câștigăm meciul, pentru că asta așteaptă suporterii de la noi. Pentru ei e un meci foarte important, știm asta. Cele trei puncte sunt cele mai importante, m-aș bucura să le putem oferi puțină bucurie după atât timp de suferință și amărăciune.

Din punct de vedere motivațional, nu cred că trebuie să pun mult accent pe acest aspect, pentru că toți jucătorii știu cum să se mobilizeze pentru un astfel de meci.

Sper să nu sărim în partea cealaltă a supramotivării, va trebui să avem un echilibru. Va fi un meci pe care noi îl așteptăm cu mult interes, pentru că va fi și un test pentru noi să vedem unde ne aflăm. O să facem tot ce ține de noi să câștigăm”, a spus Ovidiu Burcă, la Radio Dinamo 1948.

”În primul rând, cred că meci de meci schimbăm, nu știu cât de vizibil e din exterior, dar chiar și când nu am reușit să câștigăm, echipa a început să crească din punct de vedere al intensității, din punct de vedere fizic.

Am avut o săptămână în care am discutat cu băieții, în care simt și ei că lucrurile încep să funcționeze, iar în pauză am pus mai mult accent pe lucruri, am insistat pe curaj, pe încredere, pe personalitate și cred că lucrurile trebuie să intre pe un drum mai bun.

Băieții cred că înțeleg ce vreau eu de la ei. Totodată încep și eu să îi înțeleg pe băieți. Avem nevoie de timp, să existe conexiune între antrenor și jucători. E foarte greu de gestionat încrederea, iar încrederea e elementul principal al unui jucător.

Mă bucur că am rămas încrezători, concentrați și simțim că unele lucruri se întâmplă. A fost o repriză a doua mult mai bună cu Chiajna, am văzut jucători cu personalitate. E greu când aduci 15-16 jucători noi la echipă. Atmosfera e una bună, am suferit împreună cu toții săptămânile astea, dar așa crește grupul.

Valentin Borcea vine după o perioadă de accidentare foarte îndelungată, are nevoie de timp, e un jucător cu potențial și cred că va ajuta echipa atunci când va reveni”, a continuat Ovidiu Burcă.

  • Prețurile biletelor sunt următoarele: Peluze – 25 Lei, Tribuna 2 – 40 lei, Tribuna 1 – 50 lei, Vip 2 – 70 lei, Vip 1 – 80 lei, Loje – 200 lei.

CITESTE SI:

”Avem nevoie de ei!”

Dinamo – Steaua I Programul caselor de bilete

Video I Cum a gestionat Ovidiu Burcă situația după trei înfrângeri consecutive

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă a prefațat derby-ul Dinamo – Steaua&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s