Câte bilete s-au vândut până acum la derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Fanii dinamoviști sunt așteptați în număr cât mai mare vineri seară, pe Arena Națională.

Mai sunt două zile până la Eternul Derby și deși biletele au fost puse în vânzare destul de târziu, interesul este unul destul de ridicat și se anunță o asistență destul de mare la partida de vineri seară, de la 21:30.

Clubul Dinamo a anunțat câte bilete s-au dat până în acest moment

”Până astăzi, la ora 14:00, primele 10.000 de bilete s-au vândut prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Bilete.ro sau de la casele de bilete de la Arena Națională și Stadionul Dinamo, la prețuri începând de la 25 lei.

Biletele ELECTRONICE (e-ticket) – se pot prezenta direct pe ecranul unui dispozitiv mobil (telefon mobil tip smartphone sau tabletă). NU necesită imprimare (printare). Recomandăm să aveți biletul salvat în telefonul mobil, secțiunea „imagini” / „album foto” și telefonul mobil încărcat. DACĂ acest lucru nu este posibil, vă rugăm să vă prezentați cu biletul în format fizic (tipărit la imprimantă)”, a fost mesajul clubului Dinamo.

Dacă până marți seară se ajunsese deja la 8.000 de tichete vândute, miercuri la ora prânzului numărul acestora crescuse la 10.000. De remarcat este faptul că acestea au fost vândute doar online, prin platforma bilete.ro.

Începând de miercuri, de la ora 17:00, fanii își pot achiziționa tichete și în format fizic, de la casele de bilete de la Arena Națională și de la stadionul Dinamo din Ștefan cel Mare. Acestea vor fi comercializate de miercuri până vineri, între orele 17:00 și 21:30.

Dinamo a pus în vânzare bilete la prețuri cuprinse între 25 și 200 de lei și prin ce a reușit să vândă până la acest moment a acoperit cheltuielile făcute pentru închirierea Arenei Naționale. Tot ce se va vinde de acum înainte va însemna profit pentru ”câini”.

Oficialii lui Dinamo au luat o decizie surprinzătoare. Au acordat rivalilor de la CSA Steaua 8000 de bilete pentru acest derby, adică întreaga peluză dinspre Bulevardul Basarabia, preţul unui tichet fiind de 25 de lei.

Ovidiu Burcă a prefațat derby-ul Dinamo – Steaua

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a prefațat duelul lui Dinamo cu CSA Steaua și este încrezător în forțele echipei sale și simte că jucătorii săi au început să se integreze mai bine și că înțeleg mai bine ce le cere.

Burcă recunoscând că dorește să le ofere suporterilor un motiv de bucurie după toată perioada grea prin care a trecut clubul.

”Va fi un meci interesant, pentru că întâlnim o echipă bună, care joacă de mult timp împreună. Oprița e un antrenor cu multă experiență, chiar dacă e tânăr. A venit cu mulți jucători aici, din punct de vedere al omogenității întâlnim o echipă foarte bine organizată.

Vrem să ne luptăm pentru fiecare minge și să câștigăm meciul, pentru că asta așteaptă suporterii de la noi. Pentru ei e un meci foarte important, știm asta. Cele trei puncte sunt cele mai importante, m-aș bucura să le putem oferi puțină bucurie după atât timp de suferință și amărăciune.

Din punct de vedere motivațional, nu cred că trebuie să pun mult accent pe acest aspect, pentru că toți jucătorii știu cum să se mobilizeze pentru un astfel de meci.

Sper să nu sărim în partea cealaltă a supramotivării, va trebui să avem un echilibru. Va fi un meci pe care noi îl așteptăm cu mult interes, pentru că va fi și un test pentru noi să vedem unde ne aflăm. O să facem tot ce ține de noi să câștigăm”, a spus Ovidiu Burcă.

”În primul rând, cred că meci de meci schimbăm, nu știu cât de vizibil e din exterior, dar chiar și când nu am reușit să câștigăm, echipa a început să crească din punct de vedere al intensității, din punct de vedere fizic.

Am avut o săptămână în care am discutat cu băieții, în care simt și ei că lucrurile încep să funcționeze, iar în pauză am pus mai mult accent pe lucruri, am insistat pe curaj, pe încredere, pe personalitate și cred că lucrurile trebuie să intre pe un drum mai bun.

Băieții cred că înțeleg ce vreau eu de la ei. Totodată încep și eu să îi înțeleg pe băieți. Avem nevoie de timp, să existe conexiune între antrenor și jucători. E foarte greu de gestionat încrederea, iar încrederea e elementul principal al unui jucător.

Mă bucur că am rămas încrezători, concentrați și simțim că unele lucruri se întâmplă. A fost o repriză a doua mult mai bună cu Chiajna, am văzut jucători cu personalitate. E greu când aduci 15-16 jucători noi la echipă. Atmosfera e una bună, am suferit împreună cu toții săptămânile astea, dar așa crește grupul.

Valentin Borcea vine după o perioadă de accidentare foarte îndelungată, are nevoie de timp, e un jucător cu potențial și cred că va ajuta echipa atunci când va reveni”, a continuat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Srdjan Luchin s-a apucat de antrenorat. Cu ce echipă a semnat

Video I Ovidiu Burcă a prefațat derby-ul Dinamo – Steaua

”Avem nevoie de ei!”

3 gânduri despre &8222;Câte bilete s-au vândut până acum la derby-ul Dinamo – CSA Steaua&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s