Ovidiu Burcă, reconfirmat în funcție

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă nu a impresionat în primul sezon din Liga a doua, după retrogradarea, decisă în urma barajelor cu U Cluj.

”Câinii” au obținut doar 6 puncte după 5 partide. Cu toate acestea, administratorul special al lui Dinamo, nu pune presiune pe Ovidiu Burcă înainte de meciul cu Steaua.

”Ar fi total contraproductiv să schimbăm antrenorul după doar câteva etape. Obiectivul este play-off-ul”, a declarat Vlad Iacob.

Vlad Iacob admite că o victorie cu Steaua ar putea da aripi lui Dinamo.

”O victorie pentru noi ar fi extraordinară din toate punctele de vedere. Și pentru fani, cât și în ochii potențialilor investitori și pentru echipă”, a mai declarat Iacob.

Totodată, oficialul lui Dinamo a explicat că nu va mai oferi detalii despre negocierile cu potențiali investitori la Dinamo: ”Nu voi mai oferi detalii pentru că sunt oameni care au afectat aceste discuții. Situația financiară nu e una extraordinară. Trebuie să rezolvăm cât mai repede”.

DDB-ul are o nouă conducere, iar Vlad Iacob asigură că toți banii virați de DDB au ajuns în conturile lui Dinamo: ”Eu am toată deschiderea, comunic foarte bine cu noua conducere a DDB. Cred că transparentizarea acestor entități va ajuta foarte mult clubul.

Tot ce a colectat DDB a ajuns la clubul Dinamo. Au dat bani chiar și în ultima vreme. Au avut și un control de la ANAF și a ieșit foarte bine”.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, noi detalii despre discuțiile cu investitorii

Video I Care este situația lui Valentin Borcea

Câte bilete s-au vândut până acum la derby-ul Dinamo – CSA Steaua

4 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, reconfirmat în funcție&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s