Vlad Iacob, noi detalii despre discuțiile cu investitorii

Nu este un secret că oficialii clubului sunt în căutare unui investitor potent financiar, care să investească în clubul nostru.

Chiar dacă în ultima perioadă s-a vorbit despre negocieri cu diverși investitori, până în acest moment, acestea nu au dus la niciun rezultat.

Acum, Vlad Iacob a transmis că discuțiile cu investitorii dispuși să finanțeze Dinamo continuă și că Dorin Șerdean este dispus să renunțe la acțiunile pe care le deține, însă nu a dezvăluit și suma prin care acestea pot fi achiziționate.

În ceea ce privește situația financiară a lui Dinamo, Iacob a transmis că este una foarte dificilă și, așa cum a spus și Răzvan Zăvăleanu, trebuie rezolvată cât mai repede.

”Discuțiile continuă. Am avut diverse obstacole, au fost diverși binevoitori. Domnul Șerdean este dispus să cedeze pachetul pe care îl deține. Îl las pe dumnealui să spună cât. Ultima oară a întârziat și clubul a avut de suferit. Nu voi mai oferi public detalii pentru că există oameni care s-au insinuat în aceste negocieri și au dăunat.

Situația nu este extraordinară. Zăvăleanu are dreptate. Trebuie să rezolvam lucrurile cât mai repede. Comunic cu noua conducere DDB. Cred că această colaborare dintre noi va ajuta la redobândirea încrederii suporterilor. Vreau să fac o precizare. Toate sumele colectate de DDB au ajuns la clubul Dinamo. Au dat bani și în ultima vreme.

O victorie pentru noi ar fi extraordinară din toate punctele de vedere și pentru fani, și pentru potențialii investitori. Avem încredere în Burcă. Nu ne așteptam să facem minuni peste noapte. Burcă are niște obiective în contract. Știm foarte bine situația. Ar fi contraproductiv să schimbăm antrenorul după trei săptămâni, mai ales că a preluat echipa din mers”, a declarat Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Video I Care este situația lui Valentin Borcea

Câte bilete s-au vândut până acum la derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Srdjan Luchin s-a apucat de antrenorat. Cu ce echipă a semnat

4 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, noi detalii despre discuțiile cu investitorii&8221;

Lasă un răspuns