Video I Care este situația lui Valentin Borcea

Valentin Borcea este un jucător cu real potențial, pe care fanii dinamoviști vor să îl vadă mai des la prima echipă.

A fost un an 2022 cu probleme pentru tânărul jucător dinamovist, crescut în propria pepinieră. Acesta a avut probleme cu accidentările, a pierdut și pregătirea de vară, dar acum a revenit la antrenamente și chiar a evoluat în câteva rânduri pentru Dinamo, însă în Liga de Tineret, acolo unde a și marcat un super gol în victoria cu Voluntari.

Însă momentan nu a fost în lotul primei echipe și antrenorul Ovidiu Burca a oferit câteva explicații cu privire la situația mijlocașului ofensiv.

”El vine după o perioadă de accidentare îndelungată, a avut o fractură de metatarsian, a recidivat, a avut o altă operație în care s-a montat o placă la nivelul piciorului, are nevoie de timp, e un jucător cu potențial, va ajuta echipa când va reveni la un nivel optim din punct de vedere, să facă față intensității unui joc în liga secundă. Am fost să îl urmăresc la meciurile echipei de tineret, mi-a plăcut ce am văzut, dar cred că mai are nevoie de puțin timp”, a explicat Ovidiu Burca pentru Radio Dinamo1948.

Dinamo – Steaua I Programul caselor de bilete

Cu trei zile înaintea duelului care va avea loc pe Arena Națională, Dinamo a deschis și casele de bilete de la stadionul din Ștefan cel Mare și Arena Națională.

Iată, mai jos, programul caselor de bilete:

STADION DINAMO

Miercuri (7 septembrie)

Ora: 17:00 – 21:30;

Joi (8 septembrie)

Ora: 17:00 – 21:30.

ARENA NAȚIONALĂ

Miercuri (7 septembrie)

Ora: 17:00 – 21:30;

Joi (8 septembrie)

Ora: 17:00 – 21:30;

Vineri (9 septembrie)

Ora: 17:00 – 21:30.

Biletele și abonamentele se pot achiziționa și online, prin intermediul partenerilor de la BILETE.RO.

PREȚURILE BILETELOR:

LOJE: 200 lei;
VIP 1: 80 lei;
VIP 2: 70 lei;
TRIBUNA 1: 50 lei;
TRIBUNA 2: 40 lei;
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN: 25 Lei;
PELUZA SUD: 25 Lei.

PCH sună adunarea înainte de Dinamo – Steaua

Cu Dinamo din postura de gazdă, Eternul Derby, se va disputa vineri, nouă septembrie, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Suporterii din PCH (Peluza Cătălin Hîldan) se pregătesc pentru meci și au remis un comunicat prin care le transmit suporterilor că trebuie să vină la jocurile „câinilor” indiferent de numele adversarilor.

”E entuziasm mare săptămâna aceasta în mințile noastre, ale tuturor. Cu toții așteptăm ziua de vineri, să cântăm, să batem din palme și să sărim, acum mai mult ca oricând. E firesc să fie așa. În mocirla Ligii a 2a, printre meciuri jucate la matineu sau în afara Bucureștiului, e poate cea mai mare bucurie a noastră, reîntâlnirea cu fețe (cu t sau cu ț, același lucru) destul de cunoscute.

Ne-a fost dor, recunoaștem. Dar să nu uităm, de fapt, de ce venim. Și, mai important decât atât, să nu uităm că motivul e același, indiferent că în peluza opusă se află o mie de oameni care s-au pregătit cu zilele pentru acest meci, indiferent că sunt doi săteni, localnici care și-au început aventura bahică la primul cântat al cocoșului.

Dinamo este aceeași, indiferent că joacă cu Unirea Dej ori cu Concordia Chiajna sau cu Rapid ori echipa armatei. Cum, la fel, Dinamo este aceeași, indiferent că joacă în Liga 1, indiferent că joacă în Liga 2. În mintea noastră, a tuturor, trebuie să fie Dinamo pe primul plan, iar noi trebuie să punem preț pe cei pe care-i avem în spatele nostru, nu pe cei din față.

Dacă mintea-ți stă la meciul de vineri, adu-ți aminte că atunci joacă Dinamo și că așa ar trebui să trăiești fiecare meci. Câine, nu uita niciodată că bucuriile tinereții ți le-a adus D-ul roșu ce apare scris în sufletul fiecăruia dintre noi și că tu, spre deosebire de militarii fără grade, ai luptat cu toate puterile pentru a-ți ține echipa în viață, uneori fără arme, doar cu dragostea dusă la limitele absurdului.

Faptul că vineri are loc meciul la care te gândești se datorează faptului că tu nu ai renunțat, în timp ce alții au ales surogatul plătit de stat.

Da, vineri va fi un meci între noi, pe banii noștri, și ei, tot pe banii noștri”, se arată în comunicatul remis de PCH pe rețelele de socializare.

CITESTE SI:

Câte bilete s-au vândut până acum la derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Srdjan Luchin s-a apucat de antrenorat. Cu ce echipă a semnat

Video I Ovidiu Burcă a prefațat derby-ul Dinamo – Steaua

3 gânduri despre &8222;Video I Care este situația lui Valentin Borcea&8221;

Lasă un răspuns