Srdjan Luchin s-a apucat de antrenorat. Cu ce echipă a semnat

Srdjan Luchin (36 de ani) a câștigat trofee alături de Dinamo, iar în urmă cu un an a pus capăt carierei de fotbalist profesionist.

Vara trecută, Srgian Luchin (36 de ani) se alăturase pregătirii cu Poli Timișoara, după despărțirea de ”U” Cluj, dar a renunțat brusc, din cauza dezacordurilor cu antrenorul de la acea vreme, Dorin Toma. Acum a devenit antrenorul secund al echipei U13, unde va colavora cu Octavian Popescu.

El a jucat la LPS Banatul, Someșul Satu Mare, FC Baia Mare, Olimpia Satu Mare, Poli Timișoara, Dinamo București, Botev Plovdiv, FCSB, ACS Poli, Levski Sofia, CFR Cluj, Viitorul Constamța, Dunărea Călărași, FC Hermannstadt și ”U” Cluj.

”Am vrut, după ce mi-am încheiat cariera de jucător, să fac o pauză, am stat un an de zile acasă. Am început acum cursurile de antrenor şi am vrut, în paralel, să-mi fac şi practica. Am găsit înţelegere la domnul Brîndescu, care mi-a şi fost primul meu antrenor. S-a bucurat de iniţativa mea şi m-a întrebat dacă sunt de acord să colaborez cu domnul Tavi Popescu.

Eu sunt la început de drum, dânsul are o experienţă bună în spate şi e clar că am ce învăţa de la el şi chiar m-am bucurat că am pe cineva lângă mine, un sprijin. Ieri am fost la primul antrenament, am avut primul contact cu copiii, sunt foarte ascultători, receptivi, am văzut la primul antrenament şapte-opt copii foarte foarte buni, cu calităţi extraordinare.

Sper să fie un început bun şi să fie o colaborare de lungă durată. Chiar am vorbit cu Scutaru, ştiu că a făcut pasul acesta, vom fi colegi, mă bucură treaba asta.

Chiar tata mă bătea la cap, de ce nu mă înscriu pentru şcoala de antrenori, pentru că eu tot timpul mă plângeam de situaţia în care a ajuns fotbalul românesc… şi el mi-a zis că: toţi ăştia, voi, care aţi jucat la un anumit nivel, nu vă implicaţi dar arătaţi cu degetul, aruncaţi vina. Încercaţi şi voi să schimbaţi ceva, măcar o grupă de copii; Şi am stat puţin, am reflectat la ce mi-a zis tata şi într-adevăr are dreptate”, a declarat Srdjan Luchin, pentru siteul clubului.

Srdjan Luchin se poate lăuda cu două titluri de campion al României, obținute alături de FCSB și CFR Cluj, în sezoanele 2014/2015, respectiv 2017/2018.

Fostul fundaș central, cu 11 meciuri la echipa națională, a mai cucerit trei Cupe ale României, cu Dinamo, FCSB și Viitorul, dar și o Supercupă, cu echipa din Ștefan cel Mare.

CITESTE SI:

Video I Ovidiu Burcă a prefațat derby-ul Dinamo – Steaua

”Avem nevoie de ei!”

Dinamo – Steaua I Programul caselor de bilete

3 gânduri despre &8222;Srdjan Luchin s-a apucat de antrenorat. Cu ce echipă a semnat&8221;

Lasă un răspuns