Ovidiu Burcă, categoric după eșecul cu Steaua

Lovitura de start a fost dată de handbaliştii dinamovişti Saeid Heidarirad şi Ante Kuduz, proaspăt deveniţi cetăţeni români.

Cu toate acestea, ”câinii” au pierdut cu 1-2 în fața ”militarilor”, continuând seria meciurilor pierdute pe teren propriu.

Ghezali a deschis scorul pentru Dinamo (min 41). CSA Steaua a revenit în joc foarte repede, marcând prin Șt. Pacionel (min. 44). Lovitura decisivă a fost dată de Chipirliu (min. 51). În urma acestei partide, CSA Steaua urcă pe primul loc, cu 13 puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 12 cu doar 6 puncte.

La finalul meciului, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a declarat că este dezamăgit de rezultatul partidei, însă a mărturisit că echipa sa a avut un joc foarte bun. Totuși, antrenorul lui Dinamo a recunoscut că neatenția le-a adus înfrângerea ”câinilor”.

Întrebat dacă va pleca de la Dinamo dacă rezultatele pozitive nu vor veni, Burcă a declarat vehement că nu va renunța la formația din Ștefan cel Mare și are încredere că va redresa formația.

”Sunt trist. În pofida faptului că am făcut un meci foarte bun, am controlat în proporție de 90%, nu am reușit să câștigăm. Rămân cu impresia unui joc consistent, bun, cu ocazii pe care le-am creat și pe care le-am ratat.

Suntem amărâți că nu am câștigat puncte. Este o problemă de omogenitate. Sunt anumite momente când jucătorii cu experiență trebuie să ia jocul în mână. Ne-a luat puțin timp să reintrăm în meci. Sunt mulți jucători noi, jucători străini. Comunicarea nu e foarte bună. Lucrurile astea nu se pot crea peste noapte.

Am întâlnit o echipă bună, au avut reacție. Suporterii sunt dezamăgiți, s-au săturat să piardă, să o vadă pe Dinamo în situația asta. Îi înțeleg, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Probleme au fost și vor fi la clubul ăsta.

Trebuie să ne concentrăm la problemele ce țin de noi și să le rezolvăm. Nu iau în calcul o despărțire. Toată lumea a văzut progresul. Lipsesc punctele, dar ele vin atunci când se lucrează bine. E nevoie de timp. Nu am putut să luăm jucători de o anumită cotă, cu anumite salarii. Ne-au refuzat mulți jucători. A fost foarte greu, iar lumea trebuie să înțeleagă.

Conducerea știe foarte bine momentul în care am venit, le-am zis care este planul. Le cerusem niște lucruri mai devreme, dar nu s-a întâmplat. Era nevoie de cineva la cârma echipei și mi-am asumat. Cred că pot redresa situația”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul partidei.

VIDEO GOL GHEZALI 1 – 0

CITESTE SI:

Video I Elevii lui Burcă o comit din nou!

Audio I Răzvan Zăvăleanu, noi detalii despre venirea unui potențial investitor

Ovidiu Burcă, noi detalii despre campania de transferuri

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, categoric după eșecul cu Steaua&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s