Vlad Iacob, după eșecul cu Steaua: ”Lucrurile bune se construiesc în timp”

Derby-ul Dinamo – CSA Steaua a fost adjudecat de trupa din Ghencea cu 2-1, în etapa a 6-a din Liga 2.

După partidă, administratorul special al lui Dinamo, a afirmat că el crede în șansa echipei noastre. Vlad Iacob speră ca echipa să ajungă în play-off, unde promite revanșa împotriva marilor rivali.

Totodată, acesta susține că la echipa antrenată de Ovidiu Burcă se vede o creștere de la meci la meci.

”E foarte greu de digerat rezultatul, dar vreau să mă concentrez asupra lucrurilor pozitive. Soarta nu a fost de partea noastră, dar sper ca de la următorul meci să ne surâdă și nouă.

Felicit jucătorii pentru ambiție și dăruire. Meritam cel puțin un egal, dacă nu mai mult. Lucrurile bune se construiesc în timp și cred că rezultatele vor veni, e inevitabil. Jucătorii sunt triști, dar asta le-am și zis, să țină capul sus, să fie mândri de ce au făcut în prima repriză.

E nevoie de mai multă concentrare, mai multă inspirație și rezultatele vor veni. Sunt potențial investitori cu care discutăm. Au fost și la meci. Nu vreau să mă pronunț în privirea atmosferei, sper ca organele competente să îi găsească pe cei ce au introdus materiale pirotehnice în arena.

Dacă prindem play-off-ul, ne vom lua revanșa”, a spus Vlad Iacob.

Ovidiu Burcă, categoric: ”Am făcut un meci foarte bun

La finalul meciului, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a declarat că este dezamăgit de rezultatul partidei, însă a mărturisit că echipa sa a avut un joc foarte bun. Totuși, antrenorul lui Dinamo a recunoscut că neatenția le-a adus înfrângerea ”câinilor”.

Întrebat dacă va pleca de la Dinamo dacă rezultatele pozitive nu vor veni, Burcă a declarat vehement că nu va renunța la formația din Ștefan cel Mare și are încredere că va redresa formația.

”Sunt trist. În pofida faptului că am făcut un meci foarte bun, am controlat în proporție de 90%, nu am reușit să câștigăm. Rămân cu impresia unui joc consistent, bun, cu ocazii pe care le-am creat și pe care le-am ratat.

Suntem amărâți că nu am câștigat puncte. Este o problemă de omogenitate. Sunt anumite momente când jucătorii cu experiență trebuie să ia jocul în mână. Ne-a luat puțin timp să reintrăm în meci. Sunt mulți jucători noi, jucători străini. Comunicarea nu e foarte bună. Lucrurile astea nu se pot crea peste noapte.

Am întâlnit o echipă bună, au avut reacție. Suporterii sunt dezamăgiți, s-au săturat să piardă, să o vadă pe Dinamo în situația asta. Îi înțeleg, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Probleme au fost și vor fi la clubul ăsta.

Trebuie să ne concentrăm la problemele ce țin de noi și să le rezolvăm. Nu iau în calcul o despărțire. Toată lumea a văzut progresul. Lipsesc punctele, dar ele vin atunci când se lucrează bine. E nevoie de timp. Nu am putut să luăm jucători de o anumită cotă, cu anumite salarii. Ne-au refuzat mulți jucători. A fost foarte greu, iar lumea trebuie să înțeleagă.

Conducerea știe foarte bine momentul în care am venit, le-am zis care este planul. Le cerusem niște lucruri mai devreme, dar nu s-a întâmplat. Era nevoie de cineva la cârma echipei și mi-am asumat. Cred că pot redresa situația”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul partidei.

VIDEO GOL GHEZALI 1 – 0

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, categoric după eșecul cu Steaua

Video I Elevii lui Burcă o comit din nou!

Audio I Răzvan Zăvăleanu, noi detalii despre venirea unui potențial investitor

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, după eșecul cu Steaua: ”Lucrurile bune se construiesc în timp”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s