Răzvan Patriche, reacționează după eșecul de pe Arena Națională

Dinamo și Steaua s-au duelat, pe Arena Națională, vineri seară, de la ora 21:30. ”Militarii” s-au impus în primul ”Clasico” jucat în divizia secundă, scor 2-1.

Unii jucătorii se simt neîndreptățiți după o nouă înfrângere în campionat.

Dinamo a fost cu ocaziile importante irosite, dar steliștii s-au bucurat la finalul partidei. Fundașul central al lui Dinamo, Răzvan Patriche, cel care poartă o parte din vină la golul egalizator al oaspeților, a vorbit despre meci și faptul că la final au dat tricourile celor din PCH.

”După ce am marcat, a fost o fază fixă, am înscris repede, dar ei ne-au prins pe contră. Ei au avut două ocazii și două goluri. Noi cu ocaziile, ei cu golurile. E tipic lui Dinamo. Am controlat jocul, am avut posesie, dar, din păcate, fotbalul e pe goluri. Când se greșeste trebuie să recuperăm, avem mult de muncă.

Fanii ne-au cerut tricourile și i le-am dat. E greu, atât timp cât nu adunăm puncte e foarte greu. Nu știu ce să facem, trebuie să aducem puncte. În momentul de fața, avem nevoie de puncte, suntem departe de play-off, de promovare. Atmosfera a fost superbă ca întotdeauna”, a spus şi Răzvan Patriche la finalul meciului.

Ovidiu Burcă, categoric: ”Am făcut un meci foarte bun

La finalul meciului, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a declarat că este dezamăgit de rezultatul partidei, însă a mărturisit că echipa sa a avut un joc foarte bun. Totuși, antrenorul lui Dinamo a recunoscut că neatenția le-a adus înfrângerea ”câinilor”.

Întrebat dacă va pleca de la Dinamo dacă rezultatele pozitive nu vor veni, Burcă a declarat vehement că nu va renunța la formația din Ștefan cel Mare și are încredere că va redresa formația.

”Sunt trist. În pofida faptului că am făcut un meci foarte bun, am controlat în proporție de 90%, nu am reușit să câștigăm. Rămân cu impresia unui joc consistent, bun, cu ocazii pe care le-am creat și pe care le-am ratat.

Suntem amărâți că nu am câștigat puncte. Este o problemă de omogenitate. Sunt anumite momente când jucătorii cu experiență trebuie să ia jocul în mână. Ne-a luat puțin timp să reintrăm în meci. Sunt mulți jucători noi, jucători străini. Comunicarea nu e foarte bună. Lucrurile astea nu se pot crea peste noapte.

Am întâlnit o echipă bună, au avut reacție. Suporterii sunt dezamăgiți, s-au săturat să piardă, să o vadă pe Dinamo în situația asta. Îi înțeleg, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Probleme au fost și vor fi la clubul ăsta.

Trebuie să ne concentrăm la problemele ce țin de noi și să le rezolvăm. Nu iau în calcul o despărțire. Toată lumea a văzut progresul. Lipsesc punctele, dar ele vin atunci când se lucrează bine. E nevoie de timp. Nu am putut să luăm jucători de o anumită cotă, cu anumite salarii. Ne-au refuzat mulți jucători. A fost foarte greu, iar lumea trebuie să înțeleagă.

Conducerea știe foarte bine momentul în care am venit, le-am zis care este planul. Le cerusem niște lucruri mai devreme, dar nu s-a întâmplat. Era nevoie de cineva la cârma echipei și mi-am asumat. Cred că pot redresa situația”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul partidei.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, după eșecul cu Steaua: ”Lucrurile bune se construiesc în timp”

Ovidiu Burcă, categoric după eșecul cu Steaua

Video I Elevii lui Burcă o comit din nou!

3 gânduri despre &8222;Răzvan Patriche, reacționează după eșecul de pe Arena Națională&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s