Eduard Galan îndeamnă la unitate: ”Noi suntem dinamoviști, vrem să fim uniți”

Suporterii din Programului ”Doar Dinamo București” nu stau cu mâinile în sân.

”Câinii” au efectuat o investiție de aproximativ 5000 de euro pentru un sistem de monitorizare a parametrilor jucătorilor. Aparatul de la Catapult a fost predat clubului prin Asociația ”Peluza Cătălin Hîldan”.

Este, de altfel, prima acțiune pe care o face Programul ”DoarDinamoBucurești” în mandatul noului președinte, Eduard Ziriakus-Galan.

Câți ”câini” mai plătesc contribuții

Noul președinte al Programului ”Doar Dinamo București” promite că-i va aduce înapoi pe cei ce au renunțat la statutul lor.

Eduard Galan a dezvăluit că numărul suporterilor-acționari activi a clubului Dinamo este de aproximativ 5.000 de persoane, în scădere drastică.

În momentul de vârf, cea mai mare comunitate de suporteri-acționari din fotbalul românesc avea nu mai puțin de 16.500 de membrii plătitori.

Galan susține, însă, că scăderea numărului de contribuabili se datorează problemelor de infrastructură tehnică a platformei DDB și că acest neajuns va fi remediat în cel mai scurt timp.

”Noi avem 16.500 de carduri emise, membri activi cu drept de vot azi sunt în jur de 5.000, ei au o contribuție activă. Două treimi nu au contribuție activă, unii și-au pierdut parola, alții au probleme cu mail-ul.

Numărul de membri a fost prea mare pentru posibilitățile platformei. O să lucrăm la o nouă platformă în curând. E mult de muncă pe partea de IT”, susține Eduard Galan.

Eduard Galan susține că numărul scăzut al suporterilor care mai plătesc contribuții reprezintă o stagnare și nu ar fi vorba de o scădere a încrederii fanilor în cei care conduc DDB.

Noul lider al Programului ”Doar Dinamo București” promite că-i îi va readuce lângă echipă pe cei care în ultimele luni au renunțat să mai ”investească” în echipa din Ștefan cel Mare.

”Scopul meu e să-i aduc pe suporteri înapoi în program, oferindu-le tot ce le-a lipsit până acum. Noi suntem dinamoviști, vrem să fim uniți.

Nu e un reflux al abonaților, ci o stagnare. Când s-a ales președintele, erau puțin peste 4.200 de abonați activi, acum am urcat la 5.000”, a adăugat Galan.

CITESTE SI:

Care mai este situația cu arena ”Arcul de Triumf”

Vlad Iacob, noi detalii despre discuțiile cu Murad, dar și alți potențiali investitori

Sancțiuni dictate după Dinamo-Steaua

4 gânduri despre &8222;Eduard Galan îndeamnă la unitate: ”Noi suntem dinamoviști, vrem să fim uniți”&8221;

  1. Dle Galan ca sa ai credibilitate citește ce scrie peste tot și lămurește situația cu ddb ,se zic vrute și nevrute ca de aceia nu merge echipa ,ei bagă bete in roate ei vor sa dirijeze transferurile .Sa înțeleg ca nu sa schimbat nimic ,iar acești oameni care au venit sant înjurați ,

Lasă un răspuns