Dario Bonetti mai are de așteptat!

Dinamo are de achitat o sumă importantă după decizia din procesul cu fostul antrenor, Dario Bonetti.

Antrenorul italian Dario Bonetti (60 de ani) a câștigat litigiul cu Dinamo în care a solicitat ca echipa din Ștefan cel mare să-i plătească suma de 48.000 de euro, echivalentul a opt salarii restante din perioada septembrie 2021 – mai 2022.

Demis de Dinamo la jumătatea lunii septembrie 2021, după un 0-6 cu FCSB, la doar două luni de la numirea în funcția de ”principal”, Bonetti a acționat în instanță clubul din Ștefan cel Mare, solicitând să-i fie plătite toate salariile până la finalul contractului, scadent în mai 2022.

Tribunalul București i-a dat dreptate și a obligat clubul din Ștefan cel Mare la plata sumei de 48.000 de euro, reprezentând opt salarii restante, din perioada septembrie 2021 – mai 2022.Dinamo a făcut apel, dar acesta a fost respins de Curtea de Apel București. Așadar, divizionara secundă este nevoită să-i achite antrenorului italian salariile restante.

Adminsitratorul judiciar s-a conformat deciziei Tribunalului București și, la începutul acestei luni, a înregistrat cererea de plată formulată de tehnicianul italian.

Decizie contestată, acum! Conform celor trecute în BPI, de Asociația Peluza Cătălin Hîldan.

Prin această contestație, APCH solicită: ”anularea măsurilor adoptate de către adminsitratorul judiciar cu referire la cererea formulată de către Dario Bonetti. Respingerea cererii de plată formulată de către Dario Bonetti ca fiind neîntemeiată”.

”Având în vedere cele cele dispuse de către administratorul judiciar, menționăm faptul că admiterea cererii de plată este neîntemeiată. În fapt, administratorul judiciar a admis la plată o cerere ce nu reprezintă o creanță certă, lichidă și exigibilă. Suma pretinsă de creditor este nedovedită, precum și neintemeiată.

Nu putem admite că antrenorul ar putea beneficia de remunerațiile până la finalul contractului din moment ce acesta a fost denunțat de SC Dinamo 1948 SA în conformitate cu prevederile contractului dintre părți. Dario Bonetti a fost de rea-credință și dă dovadă în continuare de rea-credință solicitând achitarea unor sume pentru care nu este îndreptăți, împovărând atât clubul, cât și miile de oameni ce susțin echipa Dinamo.

Având în vedere conținutul contestației, solicităm judecătorului ca, după consultarea aspectelor de nelegalitate și netemeinicie din cuprinsul prezentei, prin Hotărârea pe care o ca prezenta în cauză, să dispună: Anularea măsurilor adoptate de către administratorul judiciar cu referire la cererea formulată de Dario Bonetti. Respingerea cererii de plată formulate de către Dario Bonetti ca fiind neîntemeiată”, ar apărea în contestație.

CITESTE SI:

România U19, remiză cu Letonia. Bordușanu titular

Avancronică I GOG Handbold – Dinamo București

Două noi arene vor fi construite în Bucureşti. Anunţul făcut de Primarul General

3 gânduri despre &8222;Dario Bonetti mai are de așteptat!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s