Ministrul Sportului, veste bună pentru fanii dinamoviști!

Fanii dinamoviști vor să vadă Dinamo evoluand pe modernul stadion din Capitală.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a declarat, vineri, că există discuţii pentru ca echipa Dinamo să dispute în curând meciurile de pe teren propriu din Liga II pe stadionul Arcul de Triumf.

„Stadionul Arcul de Triumf este în administrarea Centrului Naţional Sportiv ‘Lia Manoliu’. Dorim să găsim soluţii, ca să fie bine şi pentru federaţia de rugby, să fie legal şi pentru Ministerul Sportului, să fie bine administrat. Dar, indiferent dacă vom găsi o soluţie de partajare a acestui teren, şi să le dăm numai stadionul, o vom face numai cu condiţia ca şi alte sporturi, precum fotbalul, să poată să îşi desfăşoare activitatea acolo.

Stadionul este în administrarea CNS, rugbiul are prioritate, dar acolo vor putea juca şi alţii, şi fotbal, dar şi alte sporturi. Dacă vom găsi o soluţie să putem să partajăm din complexul acela numai stadionul şi va intra în folosinţa gratuită a federaţiei de rugbi, se va întâmpla acest lucru numai cu condiţia în care va fi folosit şi de alte sporturi”, a declarat Novak.

Prezent la inaugurarea proiectului Săptămâna Europeană a Sportului, ministrul a precizat există discuţii pentru ca Dinamo să dispute în curând meciurile de pe teren propriu din Liga II pe stadionul Arcul de Triumf.

„Istoric vorbind, îi înţelegem şi pe cei de la rugbi, pentru că au administrat atâţia ani şi se schimbă poziţionarea.Important este că Ministerul Sportului îşi doreşte şi vrea să sprijine federaţiile, ca să îşi poată desfăşura activitatea cât mai bine. În curând vom vedea şi fotbal pe acel stadion, sunt discuţii şi în curând Dinamo va juca pe Arcul de Triumf”, a subliniat Novak.

CITESTE SI:

Video I Primul aur la Campionatul Mondial de canotaj. Ionela Cozmiuc s-a impus în Cehia

Concluziile lui Ovidiu Burcă după amicalul cu Chiajna

Video I Dinamo, egal în amicalul cu Concordia Chiajna

3 gânduri despre &8222;Ministrul Sportului, veste bună pentru fanii dinamoviști!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s