Răzvan Zăvăleanu, reacție dură după ce instanța a decis că Dario Bonetti are de primit 8 salarii de la Dinamo

Administratorul judiciar a lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu a reacționat după ce Tribunalul București a decis că Dinamo trebuie să îi plătească lui Dario Bonetti salariul pe toată perioada contractului pe care antrenorul italian l-a avut în Ștefan cel Mare în ultimul mandat.

Instanța a decis că clubul trebuie să-i achite lui Dario Bonetti 8 salarii compensatorii, după ce a fost demis la jumătatea lunii septembrie 2021.

Zăvăleanu, le dă dreptate, însă a spus că nu are cum să încalce legea. În plus Zăvăleanu chiar l-a ironizat pe Bonetti.

„Nu i-am plătit nimic lui Bonetti deocamdată. Doar am fost obligați de instanță să o facem. Există o procedură, noi am depus un raport la judecătorul sindic, iar acest raport a fost contestat de PCH, în calitatea sa de creditor.

Noi trebuie să respectăm legea, dincolo de ce credem despre o situație sau alta. Dacă mă întrebați personal, Bonetti ar fi trebuit să aducă bani de acasă, nu să-i dea Dinamo lui.

Pentru munca prestată și-a luat banii până la ultimul leu. Mai departe, vorbim despre salarii pentru munca pe care n-a prestat-o. Și nu e corect să-i primească, dar probabil îi va primi dacă asta spune judecătorul. Asta e situația.

Domnul Bonetti ne-a fost prezentat cu cuvintele: ‘Dario e o persoană rezonabilă’, când a semnat contractul. Iar la desfacerea contractului, a admis că trebuei să plece, dar a fugit a doua zi în Italia fără să spună nimănui.

Deci era greu să discutăm despre condiții rezonabile. Persoana care l-a adus la vremea aceea a spus că e o persoană rezonabilă. Nu pot să fac comentarii, dar a fost o dezamăgire că nici nu am putut sta la masă la momentul când a încetat contractul”, a explicat Răzvan Zăvăleanu, la Fotbal Club.

Dacă cei din PCH s-au supărat, ‘acționarii-suporteri’ din DDB chiar au contestat această decizie. Astfel, ar fi apărut probleme între aceștia și Zăvăleanu.

„Nici vorbă de tensiuni cu DDB. Ei au făcut contestație în ideea că speră că s-ar putea să nu se plătească totuși acești bani. În interior, eu sunt de acord cu ei, dar eu am pus în practică decizia judecătorului, pentru că trebuie să o respectăm.

Deocamdată, acțiunea PCH tinde la a amâna momentul plății, dar nu cred că se va putea întinde la nesfârșit”, a explicat Zăvăleanu.

Dario Bonetti a fost demis de la Dinamo după ce echipa a ajuns la cinci înfrângeri consecutive, ultima chiar în derby-ul cu FCSB, scor 0-6.

Italianul a rezistat opt meciuri pe banca lui Dinamo în acest sezon și a înregistrat două victorii, chiar în primele trei etape, și șase înfrângeri, dintre care cinci consecutive.

CITESTE SI:

Dario Bonetti, prima reacție după contestația primită

Edi Iordănescu, categoric după remiza din Finlanda: ”Mi s-au făcut multe nedreptăți”

Ministrul Sportului, veste bună pentru fanii dinamoviști!

3 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, reacție dură după ce instanța a decis că Dario Bonetti are de primit 8 salarii de la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s