Dario Bonetti, prima reacție după contestația primită

Miercuri, 21 septembrie, Asociația ”Peluza Cătălin Hîldan” s-a adresat Tribunalului București printr-o contestație. Reprezentanții asociației au solicitat anularea admiterii cererii de plată pe care administratorul judiciar, RTZ & Partners SPRL, a acceptat-o în legătură cu creanța lui Dario Bonetti.

Prietenii noștri de la playsport.ro a luat legătura cu antrenorul italian (61 ani), a refuzat să comenteze contestația depusă de către suporterii dinamoviști. Totuși, fostul fotbalist de la Roma și Juventus a vorbit despre situația echipei. În ciuda modului în care a fost înlăturat anul trecut, Dario Bonetti rămâne dinamovist.

”În momentul de față aștept. Nu știu nimic despre acțiunile lor și nu vreau să comentez despre acest subiect”, le-a declarat Dario.

Însă, a mărturisit că încă urmărește echipa noastră, chiar și în liga secundă. În același timp, a menționat și o problemă majoră în jurul echipei.

”Nu am mai ținut legătura cu suporterii. Totuși, urmăresc echipa, bineînțeles. Problema este următoare: prea mulți oameni vorbesc acolo fără să aibă cunoștințe despre fotbal. În fotbalul românesc nu îți trebuie bani mulți pentru o bună organizare. Când joci în Champions League, da, ai nevoie să îți iei jucători buni. Totuși, nu vreau să intru în vreo polemică”, a mai spus Dario Bonetti.

În același timp, Dario Bonetti speră ca Dinamo, în viitorul apropiat, să revină în prima divizie: ”Mă uit la meciurile echipei, urmăresc ce se întâmplă, pentru că Dinamo este în inima mea. Este o durere imensă să văd echipa în liga secundă. Sper să creeze o echipă competitivă și să se întoarcă în prima ligă. Este o formație cu suporteri minunați și o istorie bogată.”

Pe banca echipei noastre, Dario Bonetti a avut trei mandate (2009, 2012, 2021), în timpul petrecut în Ștefan cel mare , italianul a cucerit Cupa României și Supercupa României și, totodată, a realizat Minunea de la Liberec.

CITESTE SI:

Edi Iordănescu, categoric după remiza din Finlanda: ”Mi s-au făcut multe nedreptăți”

Ministrul Sportului, veste bună pentru fanii dinamoviști!

Video I Primul aur la Campionatul Mondial de canotaj. Ionela Cozmiuc s-a impus în Cehia

3 gânduri despre &8222;Dario Bonetti, prima reacție după contestația primită&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s