Video I Răzvan Zăvăleanu, despre eventualele contestații din partea lui Șerdean și Badea asupra planului de reorganizare

Administratorul judiciar al formației SC Dinamo 1948 SA, RTZ & Partners SPRL, a depus miercuri, 21 septembrie, planul de reorganizare modificat către Tribunalul București.

RTZ& Partners SPRL, administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA solicită prin ”Planul de Reorganizare modificat” conversia creanțelor Asociației Peluza Cătălin Hîldan Dinamo în acțiuni. Este vorba de 100 % din 5.830.659 lei, care reprezintă creanță beneficiară a unei cauze de preferință, plus o creanță curentă de 2.776.517 lei, în total 8.607.177 lei.

Astfel, Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo devine acționar majoritar 99,17 % (20,06 % în prezent), Lotus Perfect Products (societatea adminsitrată de Dorin Șerdean) se prăbușește la 0,7558 % (72,87% în prezent), Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo („Dinamo – Badea”) ajunge la 0,0729% (7,03%- în prezent), iar Cornel Dinu, la 0,003% ( de la 0,0313%).

Reprezentantul administratorului special, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit despre eventualele contestații din partea lui Dorin Șerdean și Nicolae Badea.

”Nu am avut nicio discuție, dincolo de aspectele de ordin legal, dacă se întâmplă așa cum declarativ mi s-a spus, că ne interesează soarta lui Dinamo, nu interesele particulare, mă aștept să nu fie contestată această modificare. A fost făcută în interesul lui Dinamo, în ideea de a salva această echipa, nu în beneficiul personal al unuia sau altuia”, a spus Zăvăleanu la Radio Dinamo1948.

Totodată, administratorului special a vorbit și despre situația financiară a clubului acum:

”Deocamdată, avem banii necesari ca să ducem activitatea curentă, cel puțin până în primăvară, ar trebui să existe resursele financiare. Am primit o tranșă pentru Sorescu, avem banii pentru a merge mai departe, odată cu modificarea planului, să găsim investitorul care să satisfacă exigențele noastre, ale creditorilor, ale acționarilor.

Sper ca așteptările suporterilor să fie împlinite, să avem un plan de reorganizare, votat, acceptat de către judecător, să vină un investitor care să preia un club de tradiție, cu un patrimoniu inestimabil în spate, anume suporterii”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Avancronică I Telekom Veszprem – CS Dinamo București

”Mister” Dinu, despre ultimele evenimente de la Dinamo: ”Nu văd răul în așa ceva”

Urnele pentru tragerea la sorți a preliminariilor EURO 2024. Cum ar putea arăta grupa României

3 gânduri despre &8222;Video I Răzvan Zăvăleanu, despre eventualele contestații din partea lui Șerdean și Badea asupra planului de reorganizare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s