Noi vești despre reconstrucția stadionului Dinamo

Fanii lui Dinamo au primit noi vești în legătură cu stadiul lucrărilor la proiectul noului stadion din Ștefan cel Mare, care ar urma să fie gata în 2025.

Pe pagina de facebook ”Noul Stadion Dinamo” au apărut noi informații, demne de încredere:

”VESTI NOI DESPRE STADION!

Conform unei informatii primite de la Compania Nationala de Investitii, putem confirma ca aceasta a finalizat astazi 30 septembrie toate etapele de evaluare si calificare tehnica a celor 6 oferte depuse pentru elaborarea studiilor necesare aferente noului Complex Sportiv ”Arena Multifunctionala CS Dinamo Bucuresti”, trecand la faza de evaluare financiara, cu termen de finalizare 19 octombrie, urmand apoi desemnarea castigatorului contract.

Dupa expirarea perioadei de contestatii, care potrivit legislatiei in vigoare este de 10 zile de la data comunicarii rezultatului procedurii, se va semna oficial contractul si se va comunica public castigatorul, cat si valoarea contractului. Estimativ, termenul ar fi deci 1 noiembrie 2022.

Si totodata va fi emis de CNI ordinul de începere proiect.

Termene de predare:

Faza 1

• Studiu topografic vizat OCPI – 30 zile de la data ordinului de începere ;
• Studiu geotehnic verificat Af – 30 zile de la data ordinului de începere;

Faza 2

• Celalalte studii si documente necesare implementării proiectului (studiu de trafic, studiu energie alternativă, etc.) – 45 zile de la data ordinului de începere;

• Întocmire documentației pentru obținerea avizelor și acordurilor solicitate prin Certificatul de Urbanism, sau care pot condiționa soluțiile tehnice (ex: avizul AACR necesar constructiei unui heliport certificat) – 50 zile de la data ordinului de începere;
• Prezentare 3D (Randări High details exterior si interior arena) – 60 zile de la data ordinului de începere (estimativ 31 decembrie 2022).

• Documentația Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul ”Construire Arenă multifuncțională C.S. Dinamo București, Șos. Ștefan cel Mare nr. 7-9, Lot 1/1, sectorul 2, București conform HG 907/2016 avand punct de vedere favorabil/aviz de principiu emis si de Federatia Romana de Fotbal și Federatia Romana de Rugby – 90 zile de la data ordinului de începere”, afirmă publicația.

CITESTE SI:

Foto I ”Dulăii” în haine noi în sezonul 2022-2023. Surpriză pregătită de handbaliști, mâine!!!

Video I Dinamo și-a aflat adversarele din gupa Cupei României

Eroul lui Dinamo de la Târgu-Jiu, după victoria din Cupă: ”Bineînțeles că ne-am gândit să ne luăm revanșa”

3 gânduri despre &8222;Noi vești despre reconstrucția stadionului Dinamo&8221;

Lasă un răspuns