Video I Ovidiu Burcă, încântat de posibilitatea ca suporterii lui Dinamo să devină acționari principali

Administratorul judiciar al lui Dinamo, reprezentat de Răzvan Zăvăleanu, a depus la Tribunalul București un plan de reorganizare modificat. Iar în cadrul acestuia există o prevedere care spune că programul DDB, reprezentat prin APCH, ar urma să primească acțiuni în schimbul banilor virați în ultimii ani în conturile clubului.

Asociația Peluza Cătălin Hîldan, cea care a lansat și care gestionează programul DDB, ar putea în scurt timp să dețină circa 99% din acțiunile clubului nostru.

O decizie în acest sens urmează a fi dată de Tribunalul București, prin Judecătorul Sindic, pe data de 24 octombrie.

Ovidiu Burcă (42 de ani) nu își ascunde satisfacția că fanii lui Dinamo ar putea deveni acționari principali, în cazul în care ”planul de reorganizare modificat” va fi aprobat.

”În primul rând, e foarte bine pentru că de doi ani de zile DDB este singurul care spijin financiar acest proiect. Cred că e un pas firesc, normal, ca ei să devină acționari ai echipei.

Este un model de organizare nu doar în România, dar nu știu dacă există undeva în lume acest model. Pentru noi este o bucurie. Mă așteptam la lucrul ăsta. Au existat atâtea discuții, dar singurii care au stat aproape de echipă și nu au lăsat-o să moara și nu o să o lase să moară au fost acești suporteri.

Merită să fie acționari”, a declarat antrenorul lui Dinamo la Playsport Live.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, reacționează după plecarea din DDB a lui Nicolae Badea: ”Să redea încrederea fanilor”

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Slobozia

Noi vești despre reconstrucția stadionului Dinamo

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, încântat de posibilitatea ca suporterii lui Dinamo să devină acționari principali&8221;

Lasă un răspuns