Vlad Iacob, reacționează după plecarea din DDB a lui Nicolae Badea: ”Să redea încrederea fanilor”

Oficialul echipei noastre, Vlad Iacob a participat la tragerea la sorti pentru Cupa României.

Administratorul special a lui Dinamo a declarat, vineri, la Casa Fotbalului că fostul acţionar al clubului, Nicolae Badea, s-a retras din programul de susţinere financiară al suporterilor DDB, precizând că acesta nu avea o contribuţie foarte importantă.

Acesta a precizat totodată că speră să găsească un investitor după aprobarea planului de reorganizare a societăţii.

”Nu am vorbit cu domnul Badea în ultima vreme. Din câte ştiu s-a retras din programul DDB, unde nu avea o contribuţie substanţială. Pe tot anul contribuţia este în jur de 2.000 de euro. Orice acţionar care contribuie financiar la club este un plus. Probabil din cauza retrogradării s-au retras mai mulţi membri din program, dar eu sper ca rezultatele şi alăturarea unui investitor să redea încrederea fanilor şi sper ca ei să revină. Ştiu că pare o telenovelă atragerea unei investitor, dar situaţia nu este simplă. Eu am încredere că vom identifica un investitor în special după aprobarea noului plan de reorganizare”, a afirmat Iacob.

Iacob a mai declarat că speră ca Dinamo să producă o surpriză în această fază a competiţiei.

”Avem avantajul terenului propriu la două dintre partide şi sperăm ca fanii să ne împingă de la spate. Mai ales că vom juca şi împotriva unei rivale de tradiţie a clubului nostru şi îi aşteptăm cu braţele deschise pe cei de la Craiova, sper eu pe stadionul Arcul de Triumf. E o veste bună că ne-am calificat aseară şi fără gol primit. Mai e mult de muncă, dar cred că încep să se vadă şi lucrurile bune.

Plecăm cu un moral bun pentru următoarea partidă din campionat. Eu cred că va fi o competiţie foarte interesantă şi sper să facem o figură cât mai frumoasă. În acest moment Arcul de Triumf este administrat de Complexul Sportiv Naţional cu care suntem în discuţii avansate. Din păcate acum există suspendarea terenului pentru două etape şi vom evolua la Giurgiu, până atunci este timp să finalizăm înţelegerea cu cei de la CSN”, a adăugat oficialul.

Dinamo și-a aflat adversarele din gupa Cupei României

Dinamo, care a dispus în play-off de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, cu 1-0, joi seara, în deplasare, va întâlni în Grupa A a Cupei României echipele FC U Craiova, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Unirea Slobozia.

Programul Grupei A

Etapa 1:

Unirea Slobozia – FC Voluntari
Petrolul – Sepsi
DINAMO – U Craiova 1948

Etapa 2:

U Craiova 1948 – FC Voluntari
DINAMO – Sepsi
Unirea Slobozia – Petrolul

Etapa 3:

FC Voluntari – Sepsi
Petrolul – U Craiova 1948
Slobozia – DINAMO

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, reacționează după plecarea din DDB a lui Nicolae Badea: ”Să redea încrederea fanilor”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s