Primarul capitalei anunță construirea unei săli pentru CSM București

Primarul general al Capitalei anunţă construirea unei săli modulare în care îşi va desfăşura activitatea Centrul de copii şi juniori, pe terenul Clubului Sportiv Municipal Bucureşti.

Nicuşor Dan dorește să transfere către Clubul Sportiv Municipal Bucureşti a bazei sportive şi construcţiilor aflate pe terenul de sport din strada Ion Şahighian nr. 6, Sector 3, pentru ca acest club să se ocupe de administrarea şi valorificarea amplasamentului.

”Pe terenul respectiv, Clubul Sportiv Municipal Bucureşti va construi o sală modulară în care îşi va desfăşura activitatea Centrul de copii şi juniori, mai exact va fi locul în care cei mici se vor antrena pentru competiţiile sportive de sală, handbal, volei şi baschet.

Transferăm către Clubul Sportiv Municipal Bucureşti baza sportivă şi construcţiile aflate pe terenul de sport din strada Ion Şahighian nr. 6, Sector 3, pentru ca acest club să se ocupe de administrarea şi valorificarea amplasamentului.

Pe terenul respectiv, Clubul Sportiv Municipal Bucureşti va construi o sală modulară în care îşi va desfăşura activitatea Centrul de copii şi juniori, mai exact va fi locul în care cei mici se vor antrena pentru competiţiile sportive de sală, handbal, volei şi baschet. Într-o primă fază, până la construirea sălii, CSM Bucureşti va instala un balon tensiostatic, unde copiii şi juniorii înscrişi la Club vor putea practica volei de plajă”, a scriis Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

CITESTE SI:

Cum se simte Filip Dujmovic la câteva săptămâni distanță după venirea la Dinamo

Video I Ovidiu Burcă a concluzionat situația fotbalului românesc

Detalii despre biletele de la meciul cu Baia Mare

3 gânduri despre &8222;Primarul capitalei anunță construirea unei săli pentru CSM București&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s