Video I Vlad Iacob în poziția de administrator special singura variantă agreată de toți acționarii

Dorin Șerdean a primit o veste cruntă din partea asociației socios ”Doar Dinamo București”, prin care va pierde majoritatea acțiunilor deținute la clubul nostru prin firma Lotus.

Mai exact, pe data de 24 octombrie. Atunci, Tribunalul București va da verdictul în speța ce privește adoptarea noului plan de reorganizare judiciară a clubului din Ștefan cel Mare. Dacă acest plan va fi aprobat, atunci Asociația Peluza Cătălin Hîldan, cea care a fondat și cea care controlează programul DDB, va deveni acționar majoritar la Dinamo, cu peste 99% din acțiuni.

Astfel, Dorin Șerdean va mai rămâne cu un procent infim de acțiuni, de sub 1%. De asemenea, se va micșora capitalul social al clubului prin reducerea valorii unei acțiuni, de la 100 de lei la 0.22.

Printr-o intervenție telefonică la PlaySport Live, Dorin Șerdean susținut că Dinamo a fost la un pas de a nu putea începe această ediție de Liga 2. Asta pentru că încă nu avea un administrator special, după plecarea lui Iuliu Mureșan. Astfel, nu se putea lua niciun fel de decizie, nu se puteau face plăți, în contextul existenței unor datorii stringente, și nu puteau fi aduși jucători, în condițiile în care startul campionatului se apropia.

Soluția salvatoare a fost reprezentată de numirea, în regim de urgență, a lui Vlad Iacob în poziția de administrator special. Dorin Șerdean a explicat că această variantă a fost la acel moment singura agreată de toți acționarii clubului Dinamo de la acel moment.

”Eu l-am propus (n.r. pe Vlad Iacob în funcția de administrator special al lui Dinamo). În luna iunie. Eu i-am făcut propunerea asta. Era unica soluție ca să avem un administrator special, altfel murea clubul. Eu în 14 iunie am făcut o solicitare către RTZ, am depus-o la sediul din Cluj, prin care am solicitat organizarea AGA în cel mai scurt timp posibil pentru a alege un administrator special.

S-a tras de timp până în 13 iulie, 30 de zile, la limită, când a fost convocată AGA. Era data de 15 iulie. Atunci, în luna iulie, plecase și bucătarul de la Saftica, și portarul, mai erau doar câinii de la poartă. Clubul era pe moarte. Echipa nu ar fi început campionatul pe 6 august pentru că nu putea efectiv, din punct de vedere logistic, fizic, nu existau acei jucători. Ce era să facem atunci?

Trebuia să organizăm în regim de urgență AGA, să numim un adminisrator special, că să fie cineva care să semneze o chestiune simplă, și un ordin de plată, orice. Puneți-va în locul meu. Trebuia să găsim o soluție care să fie agreată de toți cei 4 acționari. Dacă așteptam până pe 15 august (n.r. Când era programată AGA în primă fază), nu începeam campionatul, care a început pe 6 august. Eram din start retrogradați.

Toate lucurile au fost făcute pentru că s-au amânat toate acele lucruri din mai, iunie. Așa a considerat cineva. Dacă era să merg eu (n.r. ca propunere pentru funcția de administrator special), oare mi-ar fi dat acordul Asociația Peluza Cătălin Hîldan? Nu, că așa consideră ei. Și a zis domnul Iacob că obține el semnătura de la PCH. Și asta a fost. L-am pus pe Vlad Iacob, foarte bine. Ca să începem campionatul”, a spus Dorin Șerdean.

DDB, anunț triumfal: „Am promis că vom salva clubul și o vom face!”

DDB urmează să preia tot pachetul de acțiuni de la Dinamo, iar Dorin Șerdean și Nicolae Badea vor ieși din “schemă”.

În prezent, acțiunile clubului Dinamo sunt împărțite după cum urmează:

Firma Lotus (Dorin Șerdean) – 72,8758%
DDB – 20,0610%
CS FC Dinamo (Nicolae Badea) – 7,031%,
Cornel Dinu – 0,013%
Cu ajutorul administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu, fanii din Programul DDB vor să transforme creanța Asociației Peluza Cătălin Hîldan în acțiuni și să-l elimine din acționariat pe Dorin Șerdean.

Mesaj din partea DDB

”Am promis că vom salva clubul și o vom face!

Nu am promis niciodată că vom avea performanțe sportive, am promis că vom salva clubul de la faliment și că vom face tot posibilul să îl însănătoșim. A fost o luptă teribil de grea, o luptă pe care ne-am asumat-o și pe parcursul căreia am dat piept cu toți cei care doreau că Dinamo să dispară.

Sub rezerva aprobării planului de reorganizare de către justiție, am deveni primul club deținut într-o formă incipientă de către suporteri.

Prin noul plan de reorganizare, reușim să scăpam pe acționarii balast de la Dinamo (Lotus Perfect Products ,societatea administrată de Dorin Șerdean) și Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo („Dinamo – Badea”).

Doream să vă comunicăm aceste lucruri după data ce acest plan va fi aprobat de justiție, dar presa a reușit să afle detaliile înainte. Lupta noastră comună a fost încununată de succes. Dinamo va trăi și veți putea spune cu mândrie ” Și eu am salvat Dinamo”

Mulțumim membrilor DDB, mulțumim celor care ne-au ajutat în această luptă.

Alături de toți cei implicati la Dinamo în acest moment, vom face totul pentru ca să putem crea bazele unui MARE DINAMO”, a fost mesajul DDB.

CITESTE SI:

Când ar putea să evolueze Dinamo pe Arcul de Triumf? Răspunsul lui Alin Petrache

Video I Gorka Larrucea se gândește clar la promovare

Primarul capitalei anunță construirea unei săli pentru CSM București

3 gânduri despre &8222;Video I Vlad Iacob în poziția de administrator special singura variantă agreată de toți acționarii&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s