Alexandru Pop se gândește doar la victorie în meciul cu Baia Mare

Dinamo a început luna octombrie cu o victorie, scor 1-0 cu Unirea Slobozia, una dintre candidatele pentru locurile de play-off din Liga 2.

Acum, ”câinii” se pregătește de meciul cu Minaur Baia Mare din campionat, o partidă contând pentru etapa a 9-a.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă va juca în deplasare cu Baia Mare, duminică, 9 octombrie, la ora 11:00, pe stadionul “Viorel Mateianu”.

Înaintea partidei, atacantul dinamovist, Alexandru Pop a spus că se gândește doar la victorie.

”Cred că din băieții care au fost mai sunt 5-6. Este o echipa bună mai ales acasă, cu sprijinul publicului, terenului, cred că este un meci dificil, dar eu zic că ne impunem, suntem mai buni.

Cred că au venit meciurile așa zise mai accesibile, meciurile în care trebuie să câștigăm cât mai multe puncte, în aceste 4 meciuri, din echipele din zona noastră. Bineînțeles că mă gândesc la play-off, acum 3 etape, dar mai ales acum mă gândesc. Și în perioada mai proastă m-am gândit că nu putem rata play-off-ul.

Când am venit la Dinamo, am încercat să iau zilele în parte, fiecare antrenament în parte, atunci când îmi vine șansă, să profit la maxim de ea. Targetul meu să înscriu cât mai multe goluri, doar așa pot să ajut echipa și băieții”, a declarat Pop pentru Radio Dinamo1948.

Alexandru Pop a vorbit despre atmosfera din cadrul lotului, despre ultimele rezultate pozitive și despre ceea ce urmează pentru echipă în continuare.

”Am avut noroc să fiu la locul potrivit în cele două meciuri, în cele două victorii. Atmosfera este acum bună, am reușit să iesimdin pasa grea în care ne aflam, deși făceam meciuri bune înainte, nu reușeam să câștigăm. Acum suntem mai pragmatici, nu lăsăm spații adversarilor, nu își crează ocazii și noi ce avem, fructificăm, asta este cel mai important în momentul de față.

Este o schimbare mare în bine, de la zi la zi putem crește, progresa. De când am venit aici, lucrurile sunt mult mai bine. Era o atmosfera mai apăsătoare, noi aveam încredere în noi că făceam meciuri bune, dar la un moment dat degeaba faci meciuri bune dacă tot pierzi, dacă rezultatele nu vin și nu câștigi. Atmosfera este mult mai bună și privim cu mare încredere meciurile care urmează”, a mai spus Alexandru Pop.

Detalii despre biletele de la meciul cu Baia Mare

Potrivit informațiilor noastre, fanii dinamoviști au rezervate 300 de bilete și acestea pot fi achiziționate duminică, de la stadionul din Baia Mare. Costul unui bilet este de lei.

Partida urmând să fie transmis la TV, așa cum au fost transmise toate partidele echipei noastre.

Dinamo, program accesibil în luna octombrie

În urma victoriei cu Slobozia, Dinamo a ajuns la trei victorii în Liga 2. Cu nouă puncte, ”câinii” sunt pe locul 15, la egalitate cu FC Brașov.

”Câinii” vor avea în această lună un program care pare, la prima vede, accesibil. Elevii lui Ovidiu Burcă vor întâlni echipe din partea a doua a clasamentului.

Pe 9 octombrie, Dinamo va juca pe terenul celor de la Minaur Baia Mare, cea mai lungă delpasare a ”roș-albilor” din acest sezon. Apoi, ”câinii” vor juca pe teren propriu cu Ripensia Timișoara, pe 15 octombrie.

Pe 22 octombrie urmează ”deplasarea” pe terenul celor de la Metaloglobus, în cartierul Pantelimon din București, urmând ca luna să se încheie cu meciul cu CSM Slatina, fosta echipă a lui Ovidiu Burcă, pe teren propriu.

Între meciurile din campionat, Dinamo va avea, pe 19 octombrie, și un ”examen” dificil în Cupa României, cu FCU Craiova.

Programul lui Dinamo în luna octombrie

9 octombrie:

Minaur Baia Mare – DINAMO

15 octombrie:

DINAMO – Ripensia Timișoara

19 octombrie:

DINAMO – FCU Craiova (Cupa României)

22 octombrie:

Metaloglobus – DINAMO

29 octombrie:

DINAMO – CSM Slatina

Video I Gol Alexandru Pop!

CITESTE SI:

Dorin Șerdean, detalii despre tratativele avute cu One Towers

Video I Dorin Șerdean contestă ultima mișcare a fanilor de al îndepărta din Ștefan cel Mare

Video I Vlad Iacob în poziția de administrator special singura variantă agreată de toți acționarii

3 gânduri despre &8222;Alexandru Pop se gândește doar la victorie în meciul cu Baia Mare&8221;

Lasă un răspuns