Răzvan Zăvăleanu, despre planul ca APCH să fie acţionar majoritar la Dinamo

Administratorul judiciar al lui Dinamo, reprezentat de Răzvan Zăvăleanu, a depus la Tribunalul București un plan de reorganizare modificat. Iar în cadrul acestuia există o prevedere care spune că programul DDB, reprezentat prin APCH, ar urma să primească acțiuni în schimbul banilor virați în ultimii ani în conturile clubului.

Asociația Peluza Cătălin Hîldan, cea care a lansat și care gestionează programul DDB, ar putea în scurt timp să dețină circa 99% din acțiunile clubului nostru.

O decizie în acest sens urmează a fi dată de Tribunalul București, prin Judecătorul Sindic, pe data de 24 octombrie. Un răspuns favorabil ar însemna enorm pentru perspectivele clublui, după cum a declarat administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu.

”Pe de-o parte este evident că suporterii, din calitatea lor de acţionari, vor fi mult mai motivaţi să ajute cu sume de bani. Au demonstrat până la acest moment că au posibilitatea să facă rost de sumele de bani necesare supravieţuirii societăţii şi evident, dacă va apărea o persoană sau o companie care va avea resursele pentru a susţine activitatea societăţii, vom putea discuta despre o înstrăinare a acţiunilor pe care suporterii le deţin. Această mişcare este bună şi din prisma faptului că acum, suporterii, vor avea şi o cheie de control asupra persoanei care va veni. Vor putea să verifice să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat cu domnul Cortacero.

Lucrurile erau destul de încurcate venite dinspre nişte oameni care nu aveau legătură cu activitatea de zi cu zi a clubului. Eu, ca o persoană care de un an şi jumătate a început să înţeleagă ce se întâmplă la această societate, aş putea spune că lucrurile nu sunt atât de complexe. Însă nu toată lumea are dorinţa să stea şi să înţeleagă ce se întâmplă.

Oamenii ar vrea ca lucrurile să fie mai clare, însă noi trebuie să venim cu foarte multe explicaţii. Dar oamenii vor să îşi cumpere un bun, un activ, un brand, nu vor să îşi cumpere probleme. Să sperăm că această modificare de plan, lucrurile se vor stabiliza, sumele sunt mult mai mici, şi atunci să avem mai mulţi investitori dornici să vină alături de noi”, a declarat acesta in fanatik.ro.

Răzvan Zăvăleanu își dorește ca CS Dinamo să facă parte din acționariatul clubului pe viitor: ”În primul rând mă uit către suporteri şi mă uit cu ce echipă se identifică ei. Este foarte clar cu ce echipă de fotbal se identifică. Pe de altă parte, mă uit pe rating-urile UEFA şi FIFA şi văd acolo despre ce echipă vorbim. Cele două foruri dau o mare importanţă principiului continuităţii şi echipa pe care noi o gestionăm a dus steagul fotbalului dinamovist mai departe şi nu am nicio îndoială că această echipă este cea veritabilă.

Îmi pare rău de apariţia celorlalte două echipe şi că sunt trei echipe Dinamo pentru că mai sunt situaţii în România, de la Bucureşti până la Timişoara trecând prin Craiova, în care apariţia mai multor echipe nu a făcut decât să disipeze forţele suporterilor şi este foarte rău că s-a întâmplat aşa ceva. Sper ca lucrurile să se stabilizeze pe măsură ce se vor rezolva lucrurile clubului aflat în insolvenţă.

Nu cred că fuziunea este termenul juridic corect pentru simplul motiv că o fuziune ar aduce o neputinţă de a evolua în SuperLiga. Dar este clar că lumea îşi doreşte ca CS Dinamo să devină unul dintre acţionarii echipei de fotbal Dinamo, aşa cum ar fi normal. Ştie toată lumea că echipa de fotbal s-a desprins ca secţie, din Clubul Sportiv Dinamo, dar se trage tot de acolo şi o reunire a forţelor ar fi foarte importantă pentru foarte multe motive.

Cred că există o astfel de dorinţă şi la Clubul Sportiv, dar pentru că vorbim de un club de stat, ei aşteaptă să vadă rezolvate problemele financiare şi niciun fel de lucru neplăcut să nu atingă imaginea CS Dinamo. Am încredere că această colaborare, într-o anumită formă se va realiza”, a mai spus acesta.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Baia Mare – Dinamo

Alexandru Pop se gândește doar la victorie în meciul cu Baia Mare

Dorin Șerdean, detalii despre tratativele avute cu One Towers

3 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, despre planul ca APCH să fie acţionar majoritar la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s