Ovidiu Burcă, înainte meciului cu Baia Mare: ”Ne-au dat încredere victoriile”

Dinamo are un nou meci în liga secundă, astăzi de la ora 11:00 pe stadionul “Viorel Mateianu”- Baia Mare. Partidă contând în etapa 9 din Liga 2.

Înaintea meciului direct dintre cele două formații, Minaur Baia Mare se află pe locul 17, cu opt puncte. ”Câinii” au cu un punct mai mult și se află pe poziția a 15-a în Liga 2.

Echipa noastră a avut parte de o deplasare foarte lungă a băieților noștri, care au mers cu avionul până la Cluj, apoi au luat autocarul până la Baia Mare. Însă victoria este pe buzele jucătorilor și a staff-ului, care doresc să continuăm pe aceeași linie victorioasă începută după pauza competițională.

Ovidiu Burcă, tehnicianul lui Dinamo, se aşteaptă la un meci dificil, dar vrea să continue şirul victoriilor.

”Va fi un meci foarte dificil, diferit faţă de meciurile anterioare. Ei începuseră bine acest campionat, au avut acel entuziasm pe care îl are orice nou-promovată, au venit cu mult elan. A venit această serie nefastă pentru ei.

Îl cunoaşteţi bine pe Miriută, e un tip ambiţios şi sunt sigur când echipa este condusă de foşti jucători, care au asemenea calităţi, ne va aştepta un meci foarte greu, să avem o ripostă.

Nu ne vor aştepta cu covor roşu, vor face tot ce e posibil să ne bată. Trebuie să rămânem la fel de modeşti, cu foame de rezultate, suntem încă departe.

Ne-au dat încredere victoriile, aş vrea să continuăm pe această linie a modestiei, a muncii, a disciplinei şi pe foamea asta de a face rezultate”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit Radio Dinamo 1948.

CITESTE SI:

Dani Iglesias: ”De aceea am venit aici”

Răzvan Zăvăleanu, despre planul ca APCH să fie acţionar majoritar la Dinamo

CCA a anunțat arbitrul de la Baia Mare – Dinamo

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, înainte meciului cu Baia Mare: ”Ne-au dat încredere victoriile”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s