Dani Iglesias: ”De aceea am venit aici”

Pentru Dinamo urmează meciul din deplasare cu Baia Mare, duminică, 9 octombrie, la ora 11:00, pe stadionul “Viorel Mateianu”- Baia Mare. Partidă contând în etapa 9 din Liga 2.

Înaintea partidei, Dani Iglesias (27 de ani) a vorbit despre adaptarea la Dinamo, la România, dar și cât de important este clubul din punctul lui de vedere. Mijlocașul spaniol spune clar că se gândește doar la promovare cu Dinamo.

”Mă simt foarte bine, din punct de vedere fizic mă simt foarte bine. Din momentul în care am ajuns aici, mi-a plăcut clubul, țara, mă simt foarte bine la Dinamo. De aceea am venit aici, obiectivul meu este să promovez cu Dinamo. Echipa este acum în liga a doua, dar vorbim despre un club cu o istorie uriașă, de aceea am venit aici”, a declarat Dani Iglesias pentru Radio Dinamo1948.

În ultimul meci de campionat, Dani Iglesias a fost doar rezervă, dar a spus că acum se simte bine și a explicat ce s-a întâmplat: ”Acum sunt în regulă, au fost câteva zile, 3-4 zile în care am avut temperatură, acum sunt în regulă. Înainte de meciul de Cupă nu m-am simțit bine, nu am putut să mă antrenez, dar acum sunt bine” ,a mai spus mijlocașul dinamovist.

Echipa arată mai bine, iar Dani Iglesias se gândește doar la victorie în următoarele meciuri.

”Echipa se îmbunătățește de la o etapă la alta, dar mai este mult de muncă, avem doar 9 puncte, nu este suficient, dar suntem pe o cale bună. Trebuie să obținem puncte, să câștigăm meciurile, indiferent dacă jucăm mai bine sau mai rău. Importante sunt punctele puse în joc, dar sper că în următoarele meciuri să obținem cât mai multe puncte.

Ne trebuie trei puncte la Baia Mare, trebuie să câștigăm cu Ripensia și Metaloglobus. Trebuie să le câștigăm, dar trebuie să începem cu primul. Nu ne gândim la meciurile viitoare, ne concentrăm doar la meciul cu Baia Mare

Chiar mă bucur să fiu aici, se vede cât de mare este Dinamo, nu suntem în cea mai bună formă, dar cu toate astea, suporterii vin alături de noi și te simți privilegiat să evoluezi pentru un asemenea club.

Eu mă simt cel mai bine la mijlocul terenului, mijlocaș ofensiv că un număr 8, am mai multă libertate să urc, dar joc ceea ce îmi cere antrenorul, dar număr 8 este ceea ce îmi place cel mai mult”, a mai spus Dani Iglesias.

Dani Iglesias este un jucător crescut la Deportivo, cu meciuri în Spania, ultima oară la Sered, în prima ligă din Slovacia.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, despre planul ca APCH să fie acţionar majoritar la Dinamo

CCA a anunțat arbitrul de la Baia Mare – Dinamo

Alexandru Pop se gândește doar la victorie în meciul cu Baia Mare

3 gânduri despre &8222;Dani Iglesias: ”De aceea am venit aici”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s