Video I Dorin Șerdean contestă ultima mișcare a fanilor de al îndepărta din Ștefan cel Mare

Dorin Șerdean va rămâne cu un procent infim de acțiuni, de sub 1%, odată ce Tribunalul București va da verdictul în speța ce privește adoptarea noului plan de reorganizare judiciară a clubului nostru.

Dacă acest plan va fi aprobat, atunci Asociația Peluza Cătălin Hîldan, cea care a fondat și cea care controlează programul socios ”Doar Dinamo București”, va deveni acționar majoritar la Dinamo, cu peste 99% din acțiuni.

Astfel, Dorin Șerdean va mai rămâne cu un procent infim de acțiuni, de sub 1%. De asemenea, se va micșora capitalul social al clubului prin reducerea valorii unei acțiuni, de la 100 de lei la 0.22.

Dorin Șerdean a explicat cum a primit vestea loviturii pe care o încearcă DDB în această perioadă, prin care va pierde majoritatea acțiunilor deținute la clubul nostru prin firma Lotus.

Actualul acționar majoritar al lui Dinamo este de părere că problemele financiare ale clubului tot nu se vor rezolva peste noapte.

”Nu are relevanță cum am primit eu vestea. Am citit, m-am documentat despre ce este vorba, ce vrea să facă RTZ-ul, cam atât. Logic era să se depună ceva pentru că avem termen 24 octombrie, iar Adunarea Generală a Creditorilor este pe 14 (octombrie).

M-a surprins modul în care a fost făcută modificarea. Pe legea insolvenței și legea 85 din 2014 sunt proceduri care sunt permise și unele care nu se pot aplica. Nu sunt în domeniu să pot să dau eu un verdict dacă e corect sau nu ce au propus ei.

Vorbesc de procedura de ordin specific, micșorare sau mărire de capital. Nu știu dacă e permis sau nu. Nu știu dacă acest lucru rezolvă problemele clubului. Se micșorează prețul pe acțiune, se micșorează capitalul social, se majorează, nu știu, se poate. Sunt situații în care la majorări de capital se renunță la datorii către creditori. Unele sunt permise, altele nu, nu știu.

Tot acest plan vine să repare un plan care a fost total nefezabil, cel de anul trecut. Erau prevăzute niște obiective care nu au fost îndeplinite de cei care și le-au asumat.

Sunt chestiuni care s-au rezolvat în procent de 20-25%, ceea ce înseamnă că a fost un plan total nerealist. Acum se încearcă să se repare. Dacă ne uităm la sursele de finanțare, totul este ambiguu. Schimbarea pe care o propune RTZ nu rezolvă problema financiară a clubului, rămân datorii de două milioane și ceva fără a se arăta sursele de finanțare. Înseamnă o sumă care trebuie acoperită de acționari. De unde punem jos banii respectivi? Bine, nu este Lotus, să fie PCH. De unde pun banii aia? Ce se schimbă în situația asta? Se schimbă intermediarii sau cum?”, a spus Dorin Șerdean la PlaySport Live.

Legat de posibilitatea de a pierde pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, Dorin Șerdean a spus că ar fi o mare nedreptate și consideră că nu sunt motive pentru a fi înlăturat din poziția de acționar majoritar.

”Eu am încredere că Justiția Română este dreaptă. Dreptatea este doar una și este de partea mea, vă spun clar”, este de părere prietenul lui Pablo Cortacero.

CITESTE SI:

Video I Vlad Iacob în poziția de administrator special singura variantă agreată de toți acționarii

Când ar putea să evolueze Dinamo pe Arcul de Triumf? Răspunsul lui Alin Petrache

Video I Gorka Larrucea se gândește clar la promovare

3 gânduri despre &8222;Video I Dorin Șerdean contestă ultima mișcare a fanilor de al îndepărta din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s