Acuzații-șoc ale lui Ivanov cu privire la retrogradarea lui Dinamo

La finalul sezonului trecut, Dinamo a retrogradat în eșalonul secund, după ce au pierdut barajul cu U Cluj, 0-2 și 1-1.

Suporterii lui Dinamo nu își explică nici acum retrogradarea, dat fiind că imediat după acel moment mulți jucători de bază au fost transferați de echipe cu pretenții din Superliga, unde evoluează foarte bine.

Mijlocașul bulgar Antoni Ivanov a lansat acuzații dure la adresa conducerii lui Dinamo, spunând că a dorit ca echipa să retrogradeze.

Ivanov a ajuns la FC Botoșani nu s-a ferit să afirme că a simțit cum conducătorii lui Dinamo și-au dorit ca Dinamo să ajungă în eșalonul secund.

”Urmăresc echipa. Țin legătura cu băieții cu care am avut o relație frumoasă în «Ștefan cel Mare». Eu consider că s-a dorit ca Dinamo să piardă, să retrogradeze. Eu așa simt. Mă refer aici strict la conducere. Îți zic asta din ce am auzit și din lucrurile pe care le-am mai vorbit pe la club cât eram acolo. Așa mi s-a părut. Nu poți să lași una dintre cele mai iubite echipe din țară să pice.

(n.r.Cine exact?) Nu mai contează. Totuși, în afară de suporteri, n-am simțit susținere de la nimeni. Uneori, de exemplu, primeam prea ușor cartonașe roșii sau penalty-uri împotriva noastră. Nu vreau să se înțeleagă că am retrogradat din cauza arbitrajului. Totuși, n-a pus nimeni presiune din conducere, nu ne-a luat nimeni apărarea. Poate le convenea situația…

Are și domnul Zăvăleanu vina lui. Mulți spun și asta zic și eu, spun că și domnul Zăvăleanu are vina lui. Tot ceea ce-ți zic acum sunt din vorbă-n vorbă, dar asta am simțit. Dinamo are de mulți ani probleme. De când au venit spaniolii, echipa a picat în cea mai grea perioadă”, a declarat Antoni Ivanov, potrivit playsport.ro.

Jucătorul este în centrul atenției în ultimele ore, după ce l-a scos din circuit pe rapidistul Jayson Papeau. S-a întâmplat la meciul din Giulești, la finalul căruia FC Botoșani a câștigat un punct.

Mijlocașul ofensiv francez a părăsit terenul pe targă, iar la finalul meciului se deplasa cu ajutorul cârjelor. Conform primelor investigații, el va absenta până în februarie 2023.

Ivanov și-a prezentat scuze, negând că ar fi fost ceva intenționat.

CITESTE SI:

Cum îl caracterizează Ovidiu Burcă pe Antonio Bordușanu și de ce este indispensabil

Meciul cu Ripensia Timișoara se vede și la tv

Claudiu Niculescu, demis de la Politehnica Iași. Prima reacție a tehnicianului

3 gânduri despre &8222;Acuzații-șoc ale lui Ivanov cu privire la retrogradarea lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns