Video I Prima reacție a președintelui DDB, după aprobarea planului de reorganizare modificat al lui Dinamo

Veste extraordinară pentru Dinamo: planul de reorganizare modificat a fost aprobat la Adunarea Generală a Creditorilor, vineri, 14 octombrie.

Acest lucru reprezintă o gură de oxigen pentru Dinamo, care va scăpa de datorii în valoare de 6,5 milioane de euro odată cu finalizarea demersului.

Pentru aprobarea planului, clubul „alb-roșu” avea nevoie de votul a două categorii defavorizate din Adunare, dar și de a primi acordul a 30% din masa credală. Proiectul ”câinilor” a avut succes, după ce salariații, bugetarii și garantații și-au dat acordul.

Dacă planul va trece și de Tribunal, Asociația Peluza ”Cătălin Hîldan” va deveni oficial noul acționar majoritar al lui Dinamo 1948, cu nu mai puțin de 99% din pachet.

Președintele asociației socios ”Doar Dinamo București” a reacționat pentru prima dată după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost aprobat. Eduard Galan anunță că numărul membrilor cu drept de vot a crescut cu aproape 1000, iar siguranța financiară a clubului nu este pusă în pericol.

Președintele DDB a vorbit despre noua situație în care se găsește Dinamo.

”Am primit cu foarte mare încredere. Le mulțumesc celor care au votat azi pentru un viitor mai luminos al lui Dinamo. Vreau să le mulțumesc pentru că într-adevăr cred că acest proiect poate merge mai departe.

O să apară oricum datele, în doua zile vor fi publice. Important este că creditorii bugetari au votat in proportie covarsitoare pentru plan, asta înseamnă că planul le-a dat încredere. PCH a votat, da!

Da, mă aștept la contestații. Aș dori să subliniez este că un plan de reorganizare al unei societati in insolventa se referă în primul rând la creditori și nu la acționari. Daca actionarii sunt si creditori, e alta discutie. Iar justiția se face în faza de tribunal, nu…

Mă aștept că proiectul să meargă înainte și cei care își doresc binele clubului să meargă mai departe cu noi. Chiar dacă acționarii consideră într-un fel că sunt nedreptățiți, pot venit oricând cu sume proporționale, astfel încât să fie repuși în drepturi.

Pot să vă spun că noi suntem deschiși la absolut orice partener care ar putea veni alaturi de noi. Credem în suporterii noștri, ei au ținut Dinamo în viață. Dar în același timp știu că și noi, împreună, putem găsi parteneriate puternice, ca să putem duce clubul mai departe.

Cred că da (dacă APCH poate ține Dinamo în viață prin DDB – n.r.) Pot să vă spun că sunt emise 16.500 si ceva de carduri, dintre care membri cu drept de vot sunt cred că 5.400. Au crescut de la 4.480, cât au fost. Lucrăm la platforma online, încă nu e, dar va fi.

Am simțit o creștere a entuziasmului. Este o speranță. Dar sperăm ca împreună toti cei care suntem suporteri dinamovisti să reușim să scoatem clubul și să îl ducem acolo unde îi e locul. Noi nu avem interese personale, toți care suntem în PCH – DDB suntem voluntari.

Eu cred că toți cei care au declarat până acum că sunt dinamoviști de mici vor ajuta clubul să ajungă acolo unde trebuie. Dacă vrem să ducem clubul acolo unde îi este locul, trebuie să lucăm la un proiect care este viabil”,a spus Eduard Galan la Playsport Live.

Președintele DDB a vorbit și despre schimbarea statutului, astfel ca membrii DDB să devină membri în APCH:

”Este în lucru, conform programului meu electoral. Membrii DDB vor deveni membri cu drept de vot, asa cum de fapt si sunt. Vorbim de un ONG aici, care a compus din membri.

Este în plan, avem niște termene stabilite, atât cu statutul și modificarea lui, includerea și adeziunile, cu platforma cu tot. Sunt acolo termenele, cred că o să ne ținem de ele. Cel mai importante erau urmatoarele teremene:

1. Modificarea statutului, plus comisia de cenzori, plus organigrama intre 2 și 4 luni
2. Platforma noastră pusă la punct in maxim 8 luni
3. Restul, în următorul an.

Îmi pare rău că domnul Badea a ieșit din programul DDB. Orice membru DDB care părăsește Dinamo îmi lasă un gol în suflet. Eu aș dori să vorbesc cu fiecare membru în parte care părăsește programul să îl întreb cu ce îl putem ajuta, astfel încât să revină în program. Se formează echipa de comunicare”, le-a transmis Eduard Galan, suporterilor dinamoviști, prin intermediul prietenilor noștri de la playsport.ro.

CITESTE SI:

Gabriel Moura, destăinuiri din perioada din vară + Jucătorul care nu a întors spatele lui Dinamo a transmis un mesaj suporterilor

Avancronică I Dinamo București – Ripensia Timișoara

Video I Dorin Iacob, detalii importante despre planul de reorganizare. Ce urmează în ziua decisivă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s