Au apărut primele contestații împotriva votului creditorilor în legătură cu Planul de reorganizare

Dinamo este la un pas de a-şi schimba acţionarul majoritar. Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan este aproape de a avea 99,17% din acţiunile clubului în timp ce, Dorin Şerdean poate pierde aproape tot, de la 72,87% la doar 0,75%.

Asta după ce, vineri, 14 octombrie, planul de reorganizare modificat întocmit de administratorul judiciar RTZ a trecut de votul creditorilor, iar acum mai urmează un pas de urmat, aprobarea în instanţă, de către judecătorul sindic.

Dacă judecătorul sindic îşi va da girul pentru planul de reorganizare modificat, pe data de 24 octombrie, Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan va deveni acţionarul majoritar al lui Dinamo, cu 99,17%, iar toţi ceilalţi acţionari vor rămâne cu un procent de acţiuni infime la Dinamo.

Au apărut primele contestații în legătură cu votul Adunării Creditorilor SC Dinamo 1948 SA în dosarul reorganizării judiciare. Așa cum era de așteptat, după publicarea rezultatului votului în Buletinul Procedurilor de Insolvență, la Tribunalul București puteau fi formulate contestații.

Dorin Șerdean, cel care, în cazul aprobării planului de către Judecătorul sindic ar pierde pachetul majoritar al Lotus, societatea pe care o administrează, figurează cu cele două contestații.

Una împotriva Tabelului definitiv , -după ce a câștigat procesul de reîncadrare în funcția de președinte executiv, pe care a deținut-o în club- plus sumele aferente salariilor restante-, iar cealaltă împotriva hotărârii Adunării Creditorilor din 14 Octombrie.

Există posibilitatea să apară și alte contestații pe portalul instanței, cel mai probabil din partea celuilalt acționar al SC Dinamo 1948 SA care se consideră văduvit în Planul de reorganizare modificat. Este vorba de Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo sau ”Dinamo – Badea”.

În aceste condiții, instanța a fixat termen pentru judecarea celor două contestații pentru 7 Noiembrie 2022, în aceeași zi în care este programată și contestația Asocieției Peluza Cătălin Hîldan împotriva deciziei administratorului judiciar (RTZ &Partners SPRL) în urma aprobării creanței curente către fostul antrenor al „câinilor”, Dario Bonetti, în valoare de 48.000 euro, echivalentul a opt salarii.

Potrivit prietenilor noștri de la playsport.ro, este posibil ca, în cazul în care planul va fi aprobat de Judecătorul sindic – acest lucru ar putea să se întâmple, în funcție de termenele fixate, chiar după soluționarea contestațiilor-, părțile văduvite în plan să formuleze plângeri penale împotriva administratorului judiciar și chiar a Asocieției Peluza Cătălin Hîldan. Dacă planul este aprobat, APCH ar urma să devină acționar majoritar SC Dinamo 1948 SA, de la 20,06 % cotă socială, la peste 99%.

CITESTE SI:

Handbal I Victorie pentru ”dulăi” înaintea confruntării cu PSG. Cum arată acum clasamentul după 8 etape

Ce a însemnat retrogradarea lui Dinamo pentru Cristi Hîldan

CCA a anunțat arbitrul de la Metaloglobus – Dinamo

Un gând despre &8222;Au apărut primele contestații împotriva votului creditorilor în legătură cu Planul de reorganizare&8221;

  1. Nu I mai ajunge Lui securistul asta de Bade de cât rau ia făcut lui Dinamo?De cât a muls de la Dinamo și de foștii acționari?Nu l mai ia naiba odată și pe ăsta?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s