Contraripostă la Nicolae Badea!

Administratorul judiciar a lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu răspunde solicitării lui Nicolae Badea și aduce argumente solide în fața justiției.

Societatea condusă de Nicolae Badea a solicitat suma de 79.912,35 ron cu care clubul Dinamo ar fi dator. Răzvan Zavaleanu a explicat de ce Dinamo 1948 S.A. nu a răspuns solicitării trimise de Nicolae Badea, mai mult, societatea ASC FC Dinamo București (societatea lui Nicolae Badea) ar fi datoare față de SC Dinamo 1948, cu 5.629,65 lei.

Potrivit documentelor justificative depuse la tribunal, administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA a explicat de ce refuză plata solicitată de Nicolae Badea: ”În primul rând, trebuie menționat faptul că același creditor a mai formulat o cerere de plată în data de 2 mai 2022, solicitând suma de 58.164,40 lei, reprezentând soldul rămas neachitat, aferent facturilor fiscale emise de creditor către Dinamo 1948 SA pentru perioada 28.06.2021-25.03.2022.

Contravaloarea facturilor emise de către Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București reprezintă serviciile de închiriere stație de amplificare aflată pe stadionul din Ștefan Cel Mare, unde clubul Dinamo a disputat partidele oficiale de fotbal.

Cererea antemenționată, respectiv cererea de plată din data de 2 mai 2022, a fost analizată de către subscrisa SC Dinamo 1948 în cadrul Raportului privind analizarea cererilor de plată. Confruntând cele două cereri de plată formulate de către același creditor, administratorul judiciar a constatat că suma solicitată prin prezenta cerere de plată, respectiv suma în cuantum de 79.912,35 lei, cuprinde și suma de 58.164,40 lei, cuprinsă în cadrul cererii de plată inițiale, astfel că subscrisa nu va mai proceda la analizarea acesteia”.

Mai mult decât atât, menționează administratorul judiciar, la data întocmirii prezentului raport, societatea Dinamo 1948 SA efectuase deja plăți în contul de procedură al creditoarei Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București, conform unui ordin de plată din 17 octombrie 2022.

”În contextul desfășurării relațiilor comerciale dintre Dinamo 1948 SA și Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo, în evidențele contabile ale debitoarei Dinamo 1948 SA, Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo figurează cu un debit restant total în cuantum de 55.542,05 lei, reprezentând contravaloarea facturilor restante.

Creanțele sunt născute ulterior deschiderii procedurii de insolvență a debitoarei Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club, acestea nefiind niciodată achitate. În ceea ce privește suma anterior menționată, SC Dinamo 1948 a emis o somație de plată încă din data de 6 mai 2022, aceasta rămânând fără răspuns din partea reprezentanților Asociației.

În continuare, administratorul judiciar și-a continuat demersurile privind recuperarea sumei în cuantum de 55.542,05 lei, formulând în acest sens o cerere de plată în cadrul dosarului aflat pe rolul Tribunalului București, Secția a VII-a Civilă, respectiv în cadrul procedurii de reorganizare a Asociației Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo. Ulterior compensării, situația datoriilor dintre cele două societăți se prezintă astfel: Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo datorează către Dinamo 1948 SA suma totală de 5.629,65 lei”, informează gsp.ro.

CITESTE SI:

Handbal I Victorie pentru ”dulăi” înaintea confruntării cu PSG. Cum arată acum clasamentul după 8 etape

Ce a însemnat retrogradarea lui Dinamo pentru Cristi Hîldan

CCA a anunțat arbitrul de la Metaloglobus – Dinamo

3 gânduri despre &8222;Contraripostă la Nicolae Badea!&8221;

Lasă un răspuns