DDB, apel către fani: ”Orice ajutor poate face diferența”

Planul de reorganizare modificat a fost aprobat la Adunarea Generală a Creditorilor, vineri, 14 octombrie.

Pentru aprobarea planului, clubul nostru avea nevoie de votul a două categorii defavorizate din Adunare, dar și de a primi acordul a 30% din masa credală. Proiectul ”câinilor” a avut succes, după ce salariații, bugetarii și garantații și-au dat acordul.

Dacă planul va trece și de Tribunal, Asociația Peluza ”Cătălin Hîldan” va deveni oficial noul acționar majoritar al lui Dinamo 1948, cu nu mai puțin de 99% din pachet.

În cazul în care noul plan de reorganizare propus la club va fi acceptat, DDB, care va deveni acționar majoritar la Dinamo prin intermediul Asociației ”Peluza Cătălin Hîldan” face un apel la suporteri pentru a strânge suma de 60.000 de euro.

Ca atare, ”Doar Dinamo București”, programul tip socios care a ținut clubul în viață în ultimii ani, a făcut un apel la masa de suporteri și speră ca 60.000 de euro să fie adunați, astfel încât salariile pe septembrie să fie achitate.

Dinamo se află în insolvență, astfel că achitarea datoriilor curente este extrem de importantă.

”Dinamo începe să dea semne de revenire pe plan sportiv. Avem 5 meciuri fără înfrângere, iar ultimul joc făcut de elevii lui Burcă ne-a arătat că avem un lot care ne poate da speranțe să ne atingem obiectivul pentru acest sezon.

Suntem, deocamdată, singurii care susținem clubul din punct de vedere financiar, suntem în plin proces pentru reorganizarea structurii acționariatului, mai avem câțiva pași de făcut pentru ca acest obiectiv să fie atins.

Avem nevoie de ajutorul tău în aceste momente. Există un blocaj financiar pe care trebuie să îl depășim și putem face asta cu ajutorul tău. Pentru a plăti salariile pe ultima lună, Dinamo are nevoie de 300.000 RON (60.000 euro), sumă cu care sperăm să readucem liniștea financiară la echipă.

Băieții lui Burcă au nevoie de liniște financiară pentru a continua munca depusă, nu sunt salarii mari la Dinamo, de aceea orice întârziere poate genera stres suplimentar pentru jucători.

Sperăm să fim cât mai mulți cei care vor contribui pentru a putea strânge și vira către club suma necesară. Știm că putem conta pe tine, iar în acest moment orice ajutor oferit lui Dinamo poate face diferența”, se arată în comunicat DDB.

CITESTE SI:

Contraripostă la Nicolae Badea!

Handbal I Victorie pentru ”dulăi” înaintea confruntării cu PSG. Cum arată acum clasamentul după 8 etape

Ce a însemnat retrogradarea lui Dinamo pentru Cristi Hîldan

3 gânduri despre &8222;DDB, apel către fani: ”Orice ajutor poate face diferența”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s