Planul de reorganizare modificat a fost aprobat la Adunarea Generală a Creditorilor, în data de 14 octombrie.

Astăzi a avut loc primul termen în ceea ce privește modificarea planului de reorganizare. Așa cum era de așteptat, au fost depuse contestații din partea lui Dorin Serdean și Nicolae Badea.
Din partea lui Dinamo, în instanță s-a prezentat Claudiu Balog, practician în insolvență al administratorului judicar, RTZ& Partners SPRL. Acesta nu a fost singur în fața judecătorului sindic.
Dorin Șerdean, Nicolae Badea dar și Cornel Țălnar au fost reprezentați de avocați care au depus contestații și obiecțiuni la adresa modificărilor din planul de reorganizare.
Judecătoarea a luat cunoștință de acesta și a stabilit termenul pe 21.11, pentru a se decide dacă noul plan va fi aprobat.
Conform prietenilor noștri de la playsport.ro, pe 7 noiembrie se va judeca o contestație împotriva tabelului creditorilor formulată de avocații lui Dorin Șerdean.
Dacă planul va trece și de Tribunal, Asociația Peluza ”Cătălin Hîldan” va deveni oficial noul acționar majoritar al lui Dinamo 1948, cu nu mai puțin de 99% din pachet.
Reacție președintelui DDB, după aprobarea planului de reorganizare modificat al lui Dinamo
Președintele asociației socios ”Doar Dinamo București” a reacționat pentru prima dată după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost aprobat. Eduard Galan anunță că numărul membrilor cu drept de vot a crescut cu aproape 1000, iar siguranța financiară a clubului nu este pusă în pericol.
Președintele DDB a vorbit despre noua situație în care se găsește Dinamo.
”Am primit cu foarte mare încredere. Le mulțumesc celor care au votat azi pentru un viitor mai luminos al lui Dinamo. Vreau să le mulțumesc pentru că într-adevăr cred că acest proiect poate merge mai departe.
O să apară oricum datele, în doua zile vor fi publice. Important este că creditorii bugetari au votat in proportie covarsitoare pentru plan, asta înseamnă că planul le-a dat încredere. PCH a votat, da!
Da, mă aștept la contestații. Aș dori să subliniez este că un plan de reorganizare al unei societati in insolventa se referă în primul rând la creditori și nu la acționari. Daca actionarii sunt si creditori, e alta discutie. Iar justiția se face în faza de tribunal, nu…
Mă aștept că proiectul să meargă înainte și cei care își doresc binele clubului să meargă mai departe cu noi. Chiar dacă acționarii consideră într-un fel că sunt nedreptățiți, pot venit oricând cu sume proporționale, astfel încât să fie repuși în drepturi.
Pot să vă spun că noi suntem deschiși la absolut orice partener care ar putea veni alaturi de noi. Credem în suporterii noștri, ei au ținut Dinamo în viață. Dar în același timp știu că și noi, împreună, putem găsi parteneriate puternice, ca să putem duce clubul mai departe.
Cred că da (dacă APCH poate ține Dinamo în viață prin DDB – n.r.) Pot să vă spun că sunt emise 16.500 si ceva de carduri, dintre care membri cu drept de vot sunt cred că 5.400. Au crescut de la 4.480, cât au fost. Lucrăm la platforma online, încă nu e, dar va fi.
Am simțit o creștere a entuziasmului. Este o speranță. Dar sperăm ca împreună toti cei care suntem suporteri dinamovisti să reușim să scoatem clubul și să îl ducem acolo unde îi e locul. Noi nu avem interese personale, toți care suntem în PCH – DDB suntem voluntari.
Eu cred că toți cei care au declarat până acum că sunt dinamoviști de mici vor ajuta clubul să ajungă acolo unde trebuie. Dacă vrem să ducem clubul acolo unde îi este locul, trebuie să lucăm la un proiect care este viabil”,a spus Eduard Galan.
Președintele DDB a vorbit și despre schimbarea statutului, astfel ca membrii DDB să devină membri în APCH:
”Este în lucru, conform programului meu electoral. Membrii DDB vor deveni membri cu drept de vot, asa cum de fapt si sunt. Vorbim de un ONG aici, care a compus din membri.
Este în plan, avem niște termene stabilite, atât cu statutul și modificarea lui, includerea și adeziunile, cu platforma cu tot. Sunt acolo termenele, cred că o să ne ținem de ele. Cel mai importante erau urmatoarele teremene:
1. Modificarea statutului, plus comisia de cenzori, plus organigrama intre 2 și 4 luni
2. Platforma noastră pusă la punct in maxim 8 luni
3. Restul, în următorul an.
Îmi pare rău că domnul Badea a ieșit din programul DDB. Orice membru DDB care părăsește Dinamo îmi lasă un gol în suflet. Eu aș dori să vorbesc cu fiecare membru în parte care părăsește programul să îl întreb cu ce îl putem ajuta, astfel încât să revină în program. Se formează echipa de comunicare”, le-a transmis Eduard Galan, suporterilor dinamoviști.
CITESTE SI:
Handbal I Va fi nebunie în Sala Polivalentă la partida anului în Liga Campionilor!
Programul naționalei României U21 la Euro 2023. Când și cum vor juca micii ”tricolori”
3 gânduri despre &8222;Decizia luată de Tribunalul București în vederea aprobări noului plan de reorganizare&8221;